EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Menorca desde Madrid 6-11 Agosto
Des de 628 €
Menorca (Island), Spain

Menorca desde Madrid 6-11 Agosto

Transport + Accommodation
Creat: dilluns, 5 de juny del 2023 - Sortida: diumenge, 6 d’agost del 2023
Ref ID: 5565034
preu per persona Des de
628 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 5 de juny del 2023 - Sortida: diumenge, 6 d’agost del 2023

Sobre la destinació

Menorca, una joia impressionant arrecerada al Mar Mediterrani, és una de les Illes Balears d'Espanya coneguda per la seva bellesa infinita, l'ambient relaxat i el ric patrimoni històric. Tot i ser menys coneguda que les seves germanes, Mallorca i Eivissa, Menorca exala un encant encisador que és tot seu. L'illa és un paradís idíl·lic amb platges de sorra que s'estenen per milles, aigües turqueses cristal·lines i paisatges verds exuberants. És la destinació perfecta per a aquells que busquen tranquil·litat i bellesa natural. Perdeu-vos en l'encant rústic de l'illa mentre passegeu pels seus pobles antics, cadascun ple de cases tradicionals encalades, fortaleses històriques i carrers estrets i pintorescos. Escampats per l'illa hi ha monuments de pedra prehistòrics i relíquies que serveixen com a testament del ric passat de l'illa. Visiteu l'antiga ciutat de Ciutadella, amb els seus grans palaus i la catedral gòtica, o exploreu la capital de l'illa, Maó, situada a gran alçada sobre un gran port natural i que ofereix vistes impressionants. Menorca és també un paradís per als amants de l'aire lliure. Els seus paisatges immaculats la fan perfecta per a l'excursionisme, l'equitació i l'observació d'aus. L'illa està envoltada d'aigües prístines, la qual cosa la converteix en una destinació popular per al busseig, la immersió i la navegació. El Camí de Cavalls, un antic sender que envolta l'illa, és una visita obligada per als amants de les caminades i l'equitació. La gastronomia de l'illa és tan rica com la seva història. Les delícies locals inclouen el famós formatge de Maó, l'escalivada de llagosta i una varietat de vins produïts localment. La destil·leria de gin de l'illa a Maó és també una atracció popular, que ofereix la possibilitat de tastar i aprendre sobre la història de l'esperit favorit de Menorca, el Gin Xoriguer. Les vibrants festes de Menorca, conegudes com a 'festes', són un dels moments més destacats de qualsevol visita. La més famosa d'aquestes és la Festa de Sant Joan, un esdeveniment espectacular ple de demostracions de muntar a cavall tradicionals, música i focs d'artifici. Menorca no és només una destinació, sinó una experiència que deixa tots els visitants encantats. Des de les seves impressionants costes i llocs històrics, fins a la seva vibrant cultura i deliciosa cuina, Menorca ofereix una escapada inoblidable a una illa espanyola. Siguis un amant de la història, un amant de la natura, un gastrònom o simplement estiguis buscant un refugi tranquil, Menorca té alguna cosa a oferir a tothom. Descobreix la màgia de Menorca i deixa que l'encant de l'illa captivi el teu cor.
Més informació

Serveis inclosos

06 d’ag.
Transport de sortida
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3058
19:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
21:25 - Menorca, Menorca Mahon Apto. (MAH)
0 PC Directe Preu: Economy
Transport:  FR3058
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy
06 d’ag.
Transferència
Trasllat de Menorca Mahon Apto. (MAH) a Apartamentos Lentiscos by MIJ

Compartit

Estàndard Shuttle (Autobús)
  • Sense temps d'espera
06 d’ag.
Allotjament
5 Nits
Apartamentos Lentiscos by MIJ 7,1 Bo
Ciutadella de Menorca - A 27,4 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENTAvenida Los Delfines, s/n, Ciutadella de Menorca 07760 Apartment one bedroom 2 adults, 2 children
With a stay at Apartamentos Lentiscos by MIJ in Ciutadella de Menorca (Los Delfines), you'll be within a 5-minute walk of Cales Piques and Bufador des Cap de Banyos. This aparthotel is 12.2 mi (19.7 km) from Cala Macarella Beach and 0.5 mi (0.8 km) from Aqua Center. Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. This Mediterranean aparthotel also features complimentary wireless internet access, concierge services, and a vending machine. Make yourself at home in one of the 180 air-conditioned rooms featuring kitchenettes with full-sized refrigerators/freezers and stovetops. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Conveniences include microwaves and blackout drapes/curtains, and housekeeping is provided on a limited basis.
11 d’ag.
Transferència
Trasllat de Apartamentos Lentiscos by MIJ a Menorca Mahon Apto. (MAH)

Compartit

Estàndard Shuttle (Autobús)
  • Sense temps d'espera
11 d’ag.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY3835
11:40 - Menorca, Menorca Mahon Apto. (MAH)
13:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0 PC Directe
Transport:  VY3835
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (País único operador) - Días (6)
preu per persona Des de
628 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
Trasllats 2
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees