EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Australia 13 Noches
Des de 5.064 €

Australia 13 Noches

Multidestinació
Creat: dilluns, 17 de juliol del 2023 - Sortida: divendres, 13 d’octubre del 2023
Ref ID: 5981054
preu per persona Des de
5.064 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 17 de juliol del 2023 - Sortida: divendres, 13 d’octubre del 2023
Destinacions: Melbourne, Canberra, Ayers Rock, Alice Springs, Sydney, New South Wales
Temes

El vostre dia a dia

13 d’oct.
Transport de Província de Barcelona a Melbourne
Sortida
Qatar Airways
Qatar Airways Qatar Airways
16:25 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
0:30 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
+2 dies 23h 5m 35 KG 1 parada
QR
QR Qatar Airways - QR 146
16:25 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
23:35 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
Transport:  QR146
Classe cabina: Economy
3h 30m - Connexió a Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
QR
QR Qatar Airways - QR 988
3:05 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
0:30 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
Transport:  QR988
Classe cabina: Economy
14 d’oct.
1. Melbourne
Estada
Sobre la destinació: Situada a la badia de Port Phillip, a cavall del riu Yarra, Melbourne és la capital i la ciutat més poblada de l'estat de Victòria, i la segona ciutat més poblada d'Austràlia. Amb una atmosfera moderna i animada, es considera la capital cultural, gastronòmica, esportiva, de moda i de compres d'Austràlia. Hi ha molts exemples bonics d'arquitectura per tota la ciutat, com el seu perfil urbà modern i vibrant. Algunes de les principals atraccions de Melbourne són els impressionants Jardins Botànics, l'Edifici de l'Exposició Reial, un lloc Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, la magnífica catedral anglicana de Sant Pau i un dels llocs més famosos de Melbourne, el Santuari del Record. St Kilda és el barri bohemi de Melbourne. Aquí trobareu platges assolellades i un gran restaurant, bars i escena nocturna. A les afores de Melbourne, tenim els espectaculars Dotze Apòstols, unes formacions rocoses úniques a la costa. Dinàmica i cosmopolita, Melbourne és l'orgullosa capital cultural d'Austràlia. Considerada una de les ciutats més habitables del món, la capital de l'estat del sud-est de Victòria és una visita agradable i una base perfecta per explorar la regió circumdant.
Més informació
17 d’oct.
Transport de Melbourne a Canberra
Jetstar Airways
Jetstar Airways Jetstar Airways - JQ654
9:30 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
10:35 - Canberra Airport (CBR)
1h 5m Directe Preu: Starter
Transport:  JQ654
Classe cabina: Economy
Tarifa: Starter
17 d’oct.
2. Canberra
Estada
Sobre la destinació: Canberra és la capital d'Austràlia, és la ciutat més gran de l'interior del país i la vuitena en mida en general. La ciutat està situada al sud-oest de Sydney i al nord-est de Melbourne. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Memorial de Guerra Australià. Aquest és un dels principals museus d'Austràlia, que cobreix la història militar australiana des de la Federació fins al dia d'avui i inclou fascinants exposicions d'equips, memoràbilia i diorames de batalles. • Museu i Galeria de Canberra, un museu i galeria d'art que presenta obres i exposicions de la regió local. • Exposició de la Capital Nacional. Una exposició sobre el pla original de Burley Griffin per a Canberra i com es va planificar i construir la ciutat. • Arxiu Nacional de Pel·lícules i Sons. Una col·lecció única de gravacions australianes de so i pel·lícula de les quals una petita selecció que mostra moments icònics de la història cultural d'Austràlia es pot explorar en aquest museu. • Museu Nacional d'Austràlia. Aquest controvertit museu té moltes exposicions interactives i agrupa els elements per concepte en lloc d'època. • Jardins Botànics Nacionals d'Austràlia. Situat a la base de la Muntanya Negra a Acton, l'ANBG té la col·lecció més gran de flora nadiua australiana del país. També té alguns interessants dracs d'aigua que viuen en les característiques aquàtiques dels jardins. • Galeria Nacional d'Austràlia. Situada al costat del llac Burley Griffin, aquesta estructura moderna és una de les galeries d'art més grans del país. Té una vasta col·lecció de pintures i escultures recollides d'Austràlia i de la resta del món i té excel·lent art aborigen. • Torre de la Muntanya Negra. Aquesta torre de comunicacions funcional s'eleva 195 m sobre el cim de la Muntanya Negra, proporcionant vistes de 360 graus de Canberra i del camp que l'envolta. • Jardins Botànics Nacionals d'Austràlia. El jardí botànic nacional d'Austràlia, que conté una col·lecció de plantes nadiues vives de tota Austràlia. • Cangurs en llibertat, observa els cangurs a les zones d'herba de l'aparcament o a prop de l'edifici. • Festival de flors Floriade, un esdeveniment anual que es celebra a la primavera. Els tulipans són el principal atractiu, però es presenten moltes altres flors colorides i exposicions florals. També hi ha escultures, parades de jardí, restaurants improvisats, activitats, música en viu de músics locals. • Summernats és un festival de cotxes modificats que té lloc a principis de l'any nou. • El Festival Multicultural. És un crisol de la diversa comunitat internacional de Canberra.
Més informació
17 d’oct.
Allotjament
2 Nits
19 d’oct.
Transport de Canberra a Ayers Rock
Regional Express
Jetstar Airways
Multiple airlines Multiple airlines
7:30 - Moruya, Moruya Airport (MYA) Aeroport alternatiu
12:35 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
6h 35m 0 PC 1 parada
ZL
ZL Regional Express - ZL 6114
7:30 - Moruya, Moruya Airport (MYA) Aeroport alternatiu
8:30 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Transport:  ZL6114
Classe cabina: Economy
2h 0m - Connexió a Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
JQ
JQ Jetstar Airways - JQ 660
10:30 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
12:35 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
Transport:  JQ660
Classe cabina: Economy
19 d’oct.
3. Ayers Rock
Estada
Sobre la destinació: Uluru, també conegut com Ayers Rock, és una gran formació rocosa de sorra situada a la part sud del Territori del Nord, al centre d'Austràlia. Kata Tjuta i Uluru són les dues principals característiques del Parc Nacional Uluṟu-Kata Tjuṯa. L'àrea al voltant de la formació acull una gran quantitat de fonts, basses d'aigua, coves rocoses i pintures antigues. Uluru està llistat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES - Uluru. - Kata Tjuta - El Centre Cultural
Més informació
21 d’oct.
Transport de Ayers Rock a Alice Springs
Jetstar Airways
Qantas
Multiple airlines Multiple airlines
13:15 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
10:05 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
+1 dia 20h 50m 0 PC 2 Escapades
JQ
JQ Jetstar Airways - JQ 661
13:15 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
17:40 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Transport:  JQ661
Classe cabina: Economy
2h 45m - Connexió a Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
JQ
JQ Jetstar Airways - JQ 824
20:25 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
20:55 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
Transport:  JQ824
Classe cabina: Economy
10h 20m - Connexió a Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
QF
QF Qantas - QF 786
7:15 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
10:05 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
Transport:  QF786
Classe cabina: Economy
22 d’oct.
4. Alice Springs
Estada
Sobre la destinació: Alice Springs és la tercera ciutat més gran del Territori del Nord, Austràlia. El lloc és conegut com a Mparntwe pels seus habitants originals, els Arrernte, que han viscut al desert central australià dins i al voltant del que ara és Alice Springs durant milers d'anys. Alice Springs és gairebé equidistant d'Adelaide i Darwin. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Collina Anzac. Carrer Anzac Hill. Collina baixa amb una gran vista de la ciutat i les Muntanyes MacDonnell. • Observació d'estels. Alice Springs es troba al mig de la zona terrestre més gran sense llums a la terra, de manera que la vista de la Via Làctia és inigualable, llevat que estiguis en un vaixell fosc al mig de l'oceà. • Parc del Desert d'Alice Springs. Ofereixen una sèrie de conferències interessants, com l'ús aborigen de les plantes locals per a l'alimentació. L'exposició nocturna és excel·lent, un edifici amb molt poca llum amb horaris de dia i nit alterns per induir els animals nocturns a sortir durant el dia perquè la gent els pugui veure. • Centre de Rèptils. Exemples de rèptils locals i un cocodril del NT especialment importat, en exposició pel tipus que els locals criden quan alguna cosa amb urpes és a la cuina. • Jardí Botànic Olive Pink. Un jardí botànic del desert.
Més informació
24 d’oct.
Transport de Alice Springs a Sydney, New South Wales
Qantas
Qantas Qantas - QF791
11:50 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
16:00 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
2h 40m 1 PC Directe
Transport:  QF791
Classe cabina: Economy
24 d’oct.
5. Sydney, New South Wales
Estada
Sobre la destinació: Sydney és la capital de l'estat de Nova Gal·les del Sud i la ciutat més poblada d'Austràlia. Limitada per l'oceà Pacífic i el riu Hawkesbury, Sydney és considerada una de les ciutats més boniques i habitables del món. Té un perfil urbà icònic, alguns museus meravellosos, restaurants deliciosos, una atmosfera animada i molta bellesa natural. Com en qualsevol gran ciutat, hi ha moltes atraccions, però les més importants són l'Òpera de Sydney, situada al port de Sydney, que és un dels llocs més reconeguts del món, el pont del port de Sydney, la principal catedral catòlica de Sydney, la catedral de Santa Maria, els Reials Jardins Botànics i una gran varietat de platges boniques. La platja més famosa de Sydney, Bondi Beach, té un passeig marítim animat i és un lloc famós entre els surfistes. A les afores de Sydney, tenim les Muntanyes Blaves, una cadena muntanyosa immaculada plena d'arbres d'eucaliptus. Sydney és una ciutat d'immensa vitalitat i és una destinació increïble i fascinant. Hi ha alguna cosa per a cada visitant, història, art, cultura, natura, moda, gastronomia, arquitectura i, sobretot, Sydney és una ciutat que sap com divertir-se.
Més informació
28 d’oct.
Transport de Sydney, New South Wales a Província de Barcelona
Tornar
Qatar Airways
Qatar Airways Qatar Airways
22:00 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
12:50 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
+1 dia 24h 50m 25 KG 1 parada
QR
QR Qatar Airways - QR 909
22:00 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
4:55 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
Transport:  QR909
Classe cabina: Economy
2h 45m - Connexió a Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
QR
QR Qatar Airways - QR 145
7:40 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
12:50 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Transport:  QR145
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
698-552 Seguro (Seguro obligatorio Mundo) - Región (mundial) - Días (17)
preu per persona Des de
5.064 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 5
Transport 6
Allotjaments 5
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees