EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
9 NOCHES EN HELSINKI DESDE MADRID CON DESAYUNO INCLUIDO
Des de 1.005 €
Helsinki, Finland

9 NOCHES EN HELSINKI DESDE MADRID CON DESAYUNO INCLUIDO

Transport + Accommodation
Creat: dilluns, 5 de juny del 2023 - Sortida: dilluns, 24 de juliol del 2023
Ref ID: 5564635
preu per persona Des de
1.005 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 5 de juny del 2023 - Sortida: dilluns, 24 de juliol del 2023

Sobre la destinació

Helsinki està situada en una petita península a la punta sud de Finlàndia. Si t'apropes a Helsinki des del mar, veuràs edificis neoclàssics d'elegants línies i colors pastel, i un mercat ple de maduixes i salmó. La ciutat ha crescut amb atenció a l'harmonia. A l'estiu, molts residents abandonen la tranquil·litat urbana per les seves cases de camp, però a l'hivern la capital s'anima amb teatre, instituts polítics i més de 20.000 estudiants universitaris. Els amants de l'arquitectura adoraran Helsinki. Els atractius edificis neoclàssics que envolten la Plaça del Senat van ser dissenyats gairebé en la seva totalitat per l'arquitecte alemany Carl Ludwig Engel a principis del segle XIX, just després que Helsinki substituís Turku com a capital de Finlàndia. La peça principal és la Catedral Luterana, que recentment ha estat restaurada i es veu millor que mai, amb els 12 apòstols a la teulada mirant una vegada més al món de sota. En altres llocs de la ciutat, les audaces i senzilles creacions dels grans arquitectes del segle XX de la ciutat, notablement Aalto i Saarinen, es fusionen amb les nítides línies neoclàssiques. L'impressionant Monument a Jean Sibelius, dedicat al compositor més famós de Finlàndia, està format per centenars de tubs d'acer esculpits per Elia Hiltunen. El monument es troba al Parc Sibelius. El Kansallimuseo, Museu Nacional, té meravelloses exposicions de la cultura finlandesa. Les exposicions del Museu de la Ciutat il·lustren la història de la ciutat. Les illes que envolten Helsinki són excel·lents per a excursions d'un dia. Les platges de sorra i les roques suaus de Pihlajasaari la converteixen en un lloc popular d'estiu per als finlandesos que prenen el sol. Cada estiu hi ha molts concerts gratuïts a l'aire lliure en un dels nombrosos parcs de la ciutat. A les tardes, tot tipus de música ressona a l'ombrosa Esplanadi. Helsinki és una ciutat petita si la compares amb aquelles ciutats gegantines d'arreu del món, però l'esperit encara és bastant cosmopolita. Helsinki és una ciutat bonica, especialment a l'estiu. Els carrers estan nets i sempre pots trobar un lloc tranquil, en cas que en necessitis un. Alguns diuen que Helsinki és "el poble més gran del món" i és un lloc fantàstic per al turisme, la història, els museus, les galeries, el teatre, la música, les compres, els restaurants, els clubs, etc., tot respectuós amb el medi ambient, lliure de contaminació i congestió de trànsit.
Més informació

Serveis inclosos

24 de jul.
Transport de sortida
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB385 - Operat per: Finnair
10:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
15:25 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
1 PC Directe
Transport:  IB385 Operat per:  Finnair
Classe cabina: Economy
24 de jul.
Transferència
Trasllat de Helsinki Vantaa (HEL) a Heymo 1 by Sokos Hotels

Privat

Estàndard Private Sedan (1-3) (Sedan)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
24 de jul.
Allotjament
9 Nits
Heymo 1 by Sokos Hotels 8,7 Molt bé
Espoo - A 6,4 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Miestentie5, Espoo 02150 Habitación, 1 cama de matrimonio grande - 1 cama de matrimonio grande
With a stay at Heymo 1 by Sokos Hotels in Espoo (Lantinen District), you'll be within a 5-minute drive of Aalto University and Ainoa Shopping Center. This eco-certified hotel is 1.9 mi (3.1 km) from Espoo Museum of Modern Art and 2.5 mi (4.1 km) from Espoo Metro Areena.Take advantage of recreation opportunities such as a fitness center, or other amenities including complimentary wireless internet access and a television in a common area.Stay in one of 248 guestrooms featuring Smart televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers with rainfall showerheads and complimentary toiletries. Conveniences include phones and blackout drapes/curtains, and housekeeping is provided daily.Buffet breakfasts are served on weekdays from 7:30 AM to 10:00 AM and on weekends from 8:00 AM to 11:00 AM for a fee.Featured amenities include express check-in, a 24-hour front desk, and an elevator. Self parking (subject to charges) is available onsite.
02 d’ag.
Transferència
Trasllat de Heymo 1 by Sokos Hotels a Helsinki Vantaa (HEL)

Privat

Estàndard Private Sedan (1-3) (Sedan)
  • Temps màxim d'espera: 15 minuts
02 d’ag.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB384 - Operat per: Finnair
16:40 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
20:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
1 PC Directe Preu: OPTIMA
Transport:  IB384 Operat per:  Finnair
Classe cabina: Economy
Tarifa: OPTIMA
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (Solo continente) - Días (10)
preu per persona Des de
1.005 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
Trasllats 2
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees