EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
PARÍS,MILÁN,BERLIN Y LONDRES EN 7 DIAS
Des de 1.110 €

PARÍS,MILÁN,BERLIN Y LONDRES EN 7 DIAS

Multidestinació
Creat: dimarts, 23 de maig del 2023 - Sortida: divendres, 30 de juny del 2023
Ref ID: 2623701
preu per persona Des de
1.110 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 23 de maig del 2023 - Sortida: divendres, 30 de juny del 2023

El vostre dia a dia

30 de juny
Transport de Madrid a Paris
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3400
20:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
22:05 - Paris, Orly (ORY)
2h 0m Directe Preu: Basic
Transport:  IB3400
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
30 de juny
1. Paris
Estada
Sobre la destinació: París, situada al riu Sena, és la capital i la ciutat més gran de França. És una de les ciutats més icòniques del món i es considera una de les més belles i romàntiques, tant és així que se l'ha batejat com la Ciutat de l'Amor. París ofereix llocs històrics, monuments, una atmosfera agradable, encantadors cafès, parcs i museus per satisfer qualsevol viatger. Una gran part d'aquesta Ciutat de la Llum, incloent el riu Sena, és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. La ciutat acull alguns dels edificis antics més grans del món, com la Torre Eiffel, Notre Dâme, Sacre Coeur, l'Arc de Triomf, el Palau de Versalles, el Moulin Rouge o l'Hotel des Invalides. No hi ha fi a la llista de coses que has de veure en aquesta ciutat, però el Louvre, un dels millors museus del món d'art i cultura, no s'ha de perdre. París continua sent enormement influent en els àmbits de l'art i el disseny i acull alguns dels edificis moderns més impressionants, com La Défense, el Centre Pompidou, l'Institut du Monde Arabe o l'Stade de France. París és una ciutat d'immensa vitalitat i bellesa i és una destinació increïble i fascinant. Amb la seva història i patrimoni arquitectònic, París és la ciutat que tothom vol veure.
Més informació
02 de jul.
Transport de Paris a Milan
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3433
8:40 - Beauvais, Beauvais-Tille (BVA)
10:10 - Bergamo, Bergamo Orio Al Serio (BGY) Aeroport alternatiu
1h 30m Directe
Transport:  FR3433
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy
02 de jul.
2. Milan
Estada
Sobre la destinació: Amb un aire quasi nord-europeu, però exsudant estil italià, Milà és la ciutat més cosmopolita d'Itàlia. La capital de la Llombardia és tant treballadora com glamurosa - potent en negocis que van des de les finances fins a la moda i, per descomptat, el futbol. Però el que dóna a Milà aquesta certa cosa és la seva condició d'epicentre de la moda i el disseny d'interiors italians. Les fashionistes internacionals, dissenyadors, supermodels i paparazzi es reuneixen a la ciutat dues vegades a l'any per les seves fires de primavera i tardor: Milà, que ha guardat acuradament la seva reputació de talent, drama i creativitat, és l'escenari natural d'Itàlia. Aquest és sens dubte un dels millors llocs d'Itàlia per comprar, o simplement per mirar aparadors. Milà és el principal centre industrial, comercial i financer d'Itàlia i com a tal, no és sorprenent que tingui un aspecte de negoci. A primera vista, li falta el factor sorpresa, però si us preneu el temps i esteu decidits a explorar els carrers de Milà, accedireu a les seves joies estèticament atractives - i sí que n'hi ha. Si us endinseu en l'agitació metropolitana moderna, trobareu impressionants esglésies i palaus, la bonica zona de Navigli, el districte chic de Brera i el vibrant barri universitari, i no cal mencionar un lloc emblemàtic com el Duomo, o que la ciutat és la llar impressionant de la obra mestra del segle XV de Leonardo da Vinci, L'Últim Sopar. No es pot retreure res a Milà quan es tracta de passar-s'ho bé. Els milanesos saben com fer festa - i no perden temps per començar. La vida nocturna sol començar a les 6 de la tarda; gaudir d'un aperitiu en el qual els locals es relaxen amb copes i pica-pica després de la feina és més la norma que l'excepció. Així que si esteu buscant moda a bon preu, una escapada urbana alternativa o una oportunitat de pintar la ciutat de vermell, Milà sens dubte ho té tot cobert.
Més informació
03 de jul.
Transport de Milan a Berlin
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9
8:45 - Milano, Malpensa (MXP)
10:30 - Berlin, Berlin-Brandenburg Willy Brandt (BER)
1h 45m Directe Preu: Value
Transport:  FR9
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
03 de jul.
3. Berlin
Estada
Sobre la destinació: Capital de Alemanya, Berlín és un dels llocs més emocionants i històrics d'Alemanya i d'Europa. Cap altra ciutat alemanya té més història "visible" per oferir, malgrat totes les cicatrius de la Segona Guerra Mundial i la divisió durant l'època de la Guerra Freda. Cap altra ciutat alemanya té una vida cultural tan rica. L'arquitectura de Berlín és força variada. Ara és possible veure representants de molts períodes històrics diferents en poc temps dins del centre de la ciutat, des de uns pocs edificis medievals supervivents a prop d'Alexanderplatz, fins a les estructures ultramodernes de vidre i acer a Potsdamer Platz. A causa de la seva història tumultuosa, Berlín roman com una ciutat amb molts barris distintius. Berlín té tantes cares. És atractiva, cosmopolita, multicultural i multiètnica, amb locals molt amigables i moltes coses per fer i veure.
Més informació
05 de jul.
Transport de Berlin a London
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR144
7:35 - Berlin, Berlin-Brandenburg Willy Brandt (BER)
8:25 - London, Stansted (STN)
1h 50m Directe Preu: Value
Transport:  FR144
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
05 de jul.
4. London
Estada
Sobre la destinació: De totes les capitals europees, Londres és la que viu més profundament en la imaginació dels viatgers. Absorbim Londres abans de saber que existeix i quan finalment ens apropem a la ciutat, no ens decep. Hi ha els autobusos de dos pisos vermells, els policies i els impassibles guàrdies de Buckingham, l'abadia de Westminster, i les notes del Big Ben, sonant familiars, ja que les hem sentit abans. Veiem aquestes coses amb satisfacció. No obstant això, hi ha molt per sorprendre. Londres no és pintoresca. Londres no és un museu, encara que podríeu passar tot el vostre temps anant d'un a l'altre. És una metròpoli en expansió, amb embussos de trànsit, botigues, i una població internacional sorprenent. Visiteu els nombrosos monuments amb gairebé un mil·lenni d'història, des de la tomba de Chaucer fins al pub on el capità del Mayflower va beure, passant per Piccadilly Circus, un dels llocs més fotografiats de Londres. Però no us perdeu la Londres contemporània, amb els seus teatres intensament actius, la cuina internacional, les manifestacions polítiques, l'últim en música i moda, punks i nobles, i tothom entre ells. Al 1777, l'escriptor Samuel Johnson va dir que quan un home està cansat de Londres, està cansat de la vida, i la frase encara és certa. Hi ha alguna cosa diferent per experimentar cada dia a Londres.
Més informació
07 de jul.
Transport de London a Madrid
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR2628
7:40 - London, Stansted (STN)
11:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
2h 30m Directe Preu: Value
Transport:  FR2628
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
2 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (Solo continente) - Días (8)
Seguro (Mapfre-Seguro Cancelacion) - Región (Solo continente) - Días (8)
preu per persona Des de
1.110 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 4
Transport 5
Allotjaments 4
assegurances 2

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees