EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Vuelta al mundo 23 noches
Des de 5.684 €

Vuelta al mundo 23 noches

Multidestinació
Creat: dimecres, 5 de juliol del 2023 - Sortida: dissabte, 23 de setembre del 2023
Ref ID: 1578066
preu per persona Des de
5.684 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 5 de juliol del 2023 - Sortida: dissabte, 23 de setembre del 2023
Destinacions: Cape Town, Buenos Aires, New York City NY, London, Hanoi, Doha

El vostre dia a dia

23 de set.
Transport de Madrid a Cape Town
Sortida
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
6:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
21:25 - Cape Town, Cape Town Intl (CPT)
15h 25m 1 parada Preu: Light
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1698
6:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
8:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL1698 Operat per:  XH
Classe cabina: Economy
Tarifa: Light
1h 45m - Connexió a Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 597
10:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:25 - Cape Town, Cape Town Intl (CPT)
Transport:  KL597
Classe cabina: Economy
Tarifa: Light
23 de set.
1. Cape Town
Estada
Sobre la destinació: Ciutat del Cap és la segona ciutat més gran de Sud-àfrica i és la capital de la Província del Cap Occidental, així com la capital legislativa de Sud-àfrica, Ciutat del Cap acull el parlament encara que la capital de Sud-àfrica és Pretòria. Ciutat del Cap està situada a la base de les Muntanyes de la Taula, que està envoltada tant per l'Atlàntic com per l'Oceà Índic. Ciutat del Cap és un lloc que ho té tot, des de belles muntanyes i grans platges fins a escèniques serralades i delicioses rutes del vi. Passeja per la plaça del mercat verd o pels jardins plens d'esquirols al costat del Museu d'Història Cultural de SA, just fora del carrer principal Adderley. L'esplanada a l'ombra de l'Ajuntament serveix com a escenari per a concentracions polítiques, així com un mercat que ven de tot, des de menjar fins a roba. El Castell de la Bona Esperança domina l'esplanada i és l'edifici colonial més antic de Sud-àfrica. Una de les zones residencials més antigues de Ciutat del Cap, el Bo Kaap és un barri únic amb una forta història cultural i social. Visita la Plaça Nobel i veu un homenatge a quatre dels guanyadors del Premi Nobel de la Pau de Sud-àfrica. Ciutat del Cap té algunes de les millors platges d'Àfrica, totes amb la sorra blanca neta particular del Cap. Ciutat del Cap és un lloc espectacular amb alguna cosa per a tothom, sol, platges, gent amable, cultura africana, bon menjar, gran vi i fantàstics paisatges. Què estàs esperant?
Més informació
27 de set.
Transport de Cape Town a Buenos Aires
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
16:20 - Cape Town, Cape Town Intl (CPT)
22:30 - Buenos Aires, Ministro Pistarini (EZE)
+1 dia 35h 10m 2 PC 1 parada
TK
TK Turkish Airlines - TK 45
16:20 - Cape Town, Cape Town Intl (CPT)
4:35 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK45
Classe cabina: Economy
6h 10m - Connexió a Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 15
10:45 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
22:30 - Buenos Aires, Ministro Pistarini (EZE)
Transport:  TK15
Classe cabina: Economy
  • 95 Parada tècnica mínima a Guarulhos Gov Andre Franco Montouro (GRU).
28 de set.
2. Buenos Aires
Estada
Sobre la destinació: La ciutat de Buenos Aires és la capital i la ciutat més gran d'Argentina. Aproximadament 3 milions de persones viuen en aquesta ciutat. Incloent l'àrea metropolitana, la població total de Buenos Aires supera els 12 milions, la qual cosa la converteix en un dels 10 centres urbans més poblats del món. Buenos Aires és una ciutat enorme, amb molts barris per visitar i tant per veure i fer! El barri meravellosament colorit just al costat del vell port de Buenos Aires, La Boca, és sinònim de tango i futbol. Amb les seves cases i tavernes multicolors, el barri manté la seva tradició de tango, la passió pel futbol i les arrels italianes. Avui dia, és un dels centres culturals i turístics més importants de Buenos Aires. Feu una visita a peu, mireu un partit a l'estadi famós de Boca o assistiu a un espectacle de tango local. San Telmo, el barri residencial més antic de Buenos Aires, desprèn una atmosfera històrica especial. Com un dels centres més importants durant el segle XIX, San Telmo ha preservat molts dels monuments arquitectònics, museus, botigues d'antiguitats i esglésies antigues de Buenos Aires. Puerto Madero és un barri nou ple de restaurants i bars. És agradable passejar-hi en un dia assolellat, la vista és bastant bonica. Vibrant, nostàlgica, seductora i dinàmica, Buenos Aires és una ciutat europea amb sabor llatinoamericà. Sens dubte, una ciutat realment fascinant.
Més informació
28 de set.
Allotjament
4 Nits
02 d’oct.
Transport de Buenos Aires a New York City NY
Avianca
Avianca Avianca
1:25 - Buenos Aires, Ministro Pistarini (EZE)
13:55 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
13h 30m 1 parada
AV
AV Avianca - AV 218
1:25 - Buenos Aires, Ministro Pistarini (EZE)
6:00 - Bogota, El Dorado Intl (BOG)
Transport:  AV218
Classe cabina: Economy
Tarifa: XS
55m - Connexió a Bogota, El Dorado Intl (BOG)
AV
AV Avianca - AV 210
6:55 - Bogota, El Dorado Intl (BOG)
13:55 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Transport:  AV210
Classe cabina: Economy
Tarifa: XS
02 d’oct.
3. New York City NY
Estada
Sobre la destinació: La ciutat de Nova York és una metròpoli internacional construïda sobre les espatlles dels immigrants i els seus descendents. Nova York és la llar de vuit milions de persones, i la ciutat rep més de 50 milions de visitants per any. La vostra visita a Nova York hauria d'incloure la degustació del menjar de centenars de cultures diferents, i podeu explorar-la fàcilment a peu, en taxi o a través del famós sistema de metro. Un regal del poble francès al poble americà, l'Estatua de la Llibertat és un símbol universal de llibertat i el monument més famós de la ciutat. Wall Street actua com el cor del gran negoci sent la llar de la Borsa de Nova York. L'Empire State Building s'alça sobre la Gran Poma com l'edifici més alt de la ciutat, amb el proper Edifici Chrysler que també domina el paisatge. A prop es troba la seu de les Nacions Unides amb vistes al riu East i la Grand Central Terminal, una de les estacions de tren més transitades del món. Cap visita a Nova York està completa sense una visita a Times Square. Gaudeix dels seus cartells, de la seva gent i del seu menjar, i després creua cap al Central Park, que comprèn 850 acres de llacs i prats, on es pot escapar de l'enrenou de la ciutat. També podeu triar entre museus d'art i història, així com el Memorial i Museu Reflecting Absence, on podeu retre homenatge a les víctimes de l'11 de setembre. Encara que Manhattan acull la majoria dels monuments de la ciutat, cadascun dels districtes de la ciutat té la seva personalitat única i distintiva que val la pena explorar. Des dels carrers històrics de Brooklyn fins a la cuina internacional de Queens, hi ha alguna cosa per a cada tipus de persona a la ciutat. Sobretot, Nova York és una ciutat per divertir-se i gaudir. Així que, gaudeix i prepara't per mossegar la Gran Poma. Nova York ho té tot per a tothom: arquitectura, art, cuina, entreteniment, compres. Tot està aquí.
Més informació
06 d’oct.
Transport de New York City NY a London
JetBlue Airways
JetBlue Airways JetBlue Airways - B61107
8:30 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
20:45 - London, Heathrow (LHR)
7h 15m Directe Preu: ECONOMY DEAL
Transport:  B61107
Classe cabina: Economy
Tarifa: ECONOMY DEAL
06 d’oct.
4. London
Estada
Sobre la destinació: De totes les capitals europees, Londres és la que viu més profundament en la imaginació dels viatgers. Absorbim Londres abans de saber que existeix i quan finalment ens apropem a la ciutat, no ens decep. Hi ha els autobusos de dos pisos vermells, els policies i els impassibles guàrdies de Buckingham, l'abadia de Westminster, i les notes del Big Ben, sonant familiars, ja que les hem sentit abans. Veiem aquestes coses amb satisfacció. No obstant això, hi ha molt per sorprendre. Londres no és pintoresca. Londres no és un museu, encara que podríeu passar tot el vostre temps anant d'un a l'altre. És una metròpoli en expansió, amb embussos de trànsit, botigues, i una població internacional sorprenent. Visiteu els nombrosos monuments amb gairebé un mil·lenni d'història, des de la tomba de Chaucer fins al pub on el capità del Mayflower va beure, passant per Piccadilly Circus, un dels llocs més fotografiats de Londres. Però no us perdeu la Londres contemporània, amb els seus teatres intensament actius, la cuina internacional, les manifestacions polítiques, l'últim en música i moda, punks i nobles, i tothom entre ells. Al 1777, l'escriptor Samuel Johnson va dir que quan un home està cansat de Londres, està cansat de la vida, i la frase encara és certa. Hi ha alguna cosa diferent per experimentar cada dia a Londres.
Més informació
09 d’oct.
Transport de London a Hanoi
Thai Airways International
Thai Airways International Thai Airways International
21:25 - London, Heathrow (LHR)
19:40 - Hanoi, Noibai Intl (HAN)
+1 dia 16h 15m 30 KG 1 parada
TG
TG Thai Airways International - TG 917
21:25 - London, Heathrow (LHR)
15:00 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Transport:  TG917
Classe cabina: Economy
2h 50m - Connexió a Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
TG
TG Thai Airways International - TG 2564
17:50 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
19:40 - Hanoi, Noibai Intl (HAN)
Transport:  TG2564 Operat per:  Thai Smile Airways
Classe cabina: Economy
10 d’oct.
5. Hanoi
Estada
Sobre la destinació: Hanoi, la capital de Vietnam i també la seva segona ciutat més gran, és una de les ciutats més encantadores d'Àsia amb un caràcter únic. Anys d'ocupació estrangera han deixat una marca en aquesta ciutat, tal com es mostra en els interessants museus, els edificis històrics, les pagodes, el mausoleu i el seu propi barri francès que donen a la ciutat una atmosfera molt distintiva. La millor manera de conèixer Hanoi és caminant. El centre històric no és molt extens, molts llocs per visitar es troben allà o en els voltants immediats, i caminar és la millor manera de tenir algun contacte amb la gent amigable de Hanoi. Hanoi és coneguda com una ciutat de llacs ja que hi ha molts llacs i arbres per tota la ciutat, el més gran és el llac de l'Oest, Ho Tay, i el més famós al centre de la ciutat és el llac de l'Espasa Restaurada, Ho Hoan Kiem. El que és bonic de Hanoi són els interessants contrastos d'arquitectura, que van des dels edificis tradicionals del Barri Antic fins als enormes edificis d'estil europeu del Barri Francès, passant pels monuments comunistes al Mausoleu de Ho Chi Minh i les zones circumdants, sense oblidar la bella arquitectura tradicional dels seus temples com la Pagoda Quan Su. Hanoi és una ciutat pacífica i frenètica, vibrant amb la vida del carrer i els mercats exòtics, però serena al voltant de les tranquil·les pagodes i temples. La Ciutat del Drac Ascendent és el lloc on cal ser a Vietnam.
Més informació
14 d’oct.
Transport de Hanoi a Doha
Qatar Airways
Qatar Airways Qatar Airways - QR983
9:40 - Hanoi, Noibai Intl (HAN)
13:05 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
7h 25m 25 KG Directe
Transport:  QR983
Classe cabina: Economy
14 d’oct.
6. Doha
Estada
Sobre la destinació: Doha és la capital de Qatar. La capital de Qatar s'està desenvolupant en una gran metròpoli i s'està convertint en un important centre de negocis. Doha és una deliciosa barreja de vida àrab tradicional i moderna. L'skyline de la ciutat, encara en construcció, és molt únic i resulta bastant fascinant de veure. Cada edifici és molt distintiu i, no obstant això, no sembla deixar l'ambient àrab massa lluny. La vida a Doha gira al voltant del Corniche, el llarg passeig marítim al llarg de la badia de Doha, un lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de les boniques vistes de l'illa de Palm Tree i els gratacels de la ciutat. El nord conté la majoria dels llocs històrics, incloent Umm Salal Mohammed, un poble relativament gran dominat per les ruïnes d'un fort del segle XIX. Són particularment interessants la Gran Mesquita amb els seus nombrosos domes i la Mesquita d'Abu Bakir al-Siddiq. A la costa oest hi ha boniques platges a Umm Bab, Dukhan i Salwah a prop de la frontera saudita. El sud és una regió de dunes de sorra i platges, que ofereix oportunitats per anar a la caça de perles, o per practicar una varietat d'esports aquàtics. Si us cansau de la vida de la ciutat, la resta de Qatar és pràcticament a la porta, oferint un paisatge esplèndid i interessants atraccions històriques a aquells amb gust per l'aventura.
Més informació
16 d’oct.
Transport de Doha a Madrid
Tornar
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines Pegasus Airlines
4:35 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
13:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
10h 15m 1 parada Preu: Basic
PC
PC Pegasus Airlines - PC 605
4:35 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
8:50 - Istanbul, Sabiha Gokcen (SAW)
Transport:  PC605
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
1h 25m - Connexió a Istanbul, Sabiha Gokcen (SAW)
PC
PC Pegasus Airlines - PC 1099
10:15 - Istanbul, Sabiha Gokcen (SAW)
13:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  PC1099
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (mundial) - Días (24)
preu per persona Des de
5.684 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 6
Transport 7
Allotjaments 6
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees