EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Miconos, Hotel Terra Maria 7 noches
Des de 813 €
Mykonos, Greece

Miconos, Hotel Terra Maria 7 noches

Transport + Accommodation
Creat: dilluns, 5 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Ref ID: 1559734
preu per persona Des de
813 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 5 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021

Sobre la destinació

Mykonos és una destinació turística popular a les illes gregues del grup Cíclades, situades al mig del mar Egeu. A la dècada de 1960, Mykonos es va convertir en una meca bohèmia i ara és un dels centres de vacances més brillants del país que fa gala del seu estil i reputació enlluernadors. Aquest Cyclade central va ser durant anys el principal complex mediterrani per a viatgers gais, tot i que recentment Mykonos ha intentat reinventar-se per a una clientela més variada, tot i que la vida nocturna encara és molt gay-friendly, és un paradís per a qualsevol reveller amb nits fortes i llargues. Chora o Mykonos town és la ciutat principal de l'illa. Està ple de carrers estrets i sinuosos, edificis emblanquinats amb guarniments blaus, bons restaurants, botigues de roba i joieria, una llotja de peix i un mercat de verdures. És una de les ciutats més cosmopolites i concorregudes de l'Egeu. A més de Chora, només hi ha una altra ciutat a l'illa, Ano Mera. Ano Mera és bastant i menys turístic. Mentre esteu aquí, visiteu el monestir de Panagia Tourliani, una església ortodoxa grega tradicional que té una bella iconosta. L'illa és seca i estèril, però hi ha algunes platges de sorra fina, les dues més conegudes són Paradise i Super Paradise, però hi ha moltes altres platges que podeu buscar al voltant de l'illa. Des de l'encantador port, agafeu un vaixell cap a les platges o cap a Delos, i viatjareu del present al passat antic, d'un conjunt de mites a un altre.
Més informació

Serveis inclosos

05 de set.
Transport de sortida
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3668 - Operat per: Iberia Express
15:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
20:20 - Mykonos, Mikonos (JMK)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3668 Operat per:  Iberia Express
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
05 de set.
Allotjament
7 Nits
Terra Maria 8,4 Molt bé
Mykonos - A 5,7 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENTMykonos Town,18, Mykonos 84600 Habitación doble Premier (cama matrimonial) (el tipo de cama está sujeto a disponibilidad)
With a stay at Terra Maria, you'll be centrally located in Mykonos, just a 5-minute walk from Windmills of Mykonos and 11 minutes by foot from Mykonos Old Port. This upscale hotel is 2.7 mi (4.4 km) from Ornos Beach and 4 mi (6.5 km) from Mykonos New Port.Take in the views from a terrace and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and concierge services.Make yourself at home in one of the 15 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Satellite television is provided for your entertainment. Private bathrooms with showers feature designer toiletries and hair dryers. Conveniences include safes, and housekeeping is provided daily.Take advantage of the hotel's room service. Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge.Featured amenities include a 24-hour front desk, luggage storage, and a library.
12 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3669 - Operat per: Iberia Express
21:05 - Mykonos, Mikonos (JMK)
23:59 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3669 Operat per:  Iberia Express
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
preu per persona Des de
813 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees