EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Vuelta al Mundo - Grandes Ciudades 17 noches
Des de 5.755 €

Vuelta al Mundo - Grandes Ciudades 17 noches

Multidestinació
Creat: dijous, 2 de juny del 2022 - Sortida: dissabte, 20 d’agost del 2022
Ref ID: 1491716
preu per persona Des de
5.755 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 2 de juny del 2022 - Sortida: dissabte, 20 d’agost del 2022
Destinacions: New York City NY, San Francisco CA, Tokyo, Pequín, New Delhi, Dubai

El vostre dia a dia

20 d’ag.
Transport de Madrid a New York City NY
Sortida
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX91
15:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:45 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
8h 10m Directe
Transport:  UX91
Classe cabina: Economy
20 d’ag.
1. New York City NY
Estada
Sobre la destinació: La ciutat de Nova York és una metròpoli internacional construïda sobre les espatlles dels immigrants i els seus descendents. Nova York és la llar de vuit milions de persones, i la ciutat rep més de 50 milions de visitants per any. La vostra visita a Nova York hauria d'incloure la degustació del menjar de centenars de cultures diferents, i podeu explorar-la fàcilment a peu, en taxi o a través del famós sistema de metro. Un regal del poble francès al poble americà, l'Estatua de la Llibertat és un símbol universal de llibertat i el monument més famós de la ciutat. Wall Street actua com el cor del gran negoci sent la llar de la Borsa de Nova York. L'Empire State Building s'alça sobre la Gran Poma com l'edifici més alt de la ciutat, amb el proper Edifici Chrysler que també domina el paisatge. A prop es troba la seu de les Nacions Unides amb vistes al riu East i la Grand Central Terminal, una de les estacions de tren més transitades del món. Cap visita a Nova York està completa sense una visita a Times Square. Gaudeix dels seus cartells, de la seva gent i del seu menjar, i després creua cap al Central Park, que comprèn 850 acres de llacs i prats, on es pot escapar de l'enrenou de la ciutat. També podeu triar entre museus d'art i història, així com el Memorial i Museu Reflecting Absence, on podeu retre homenatge a les víctimes de l'11 de setembre. Encara que Manhattan acull la majoria dels monuments de la ciutat, cadascun dels districtes de la ciutat té la seva personalitat única i distintiva que val la pena explorar. Des dels carrers històrics de Brooklyn fins a la cuina internacional de Queens, hi ha alguna cosa per a cada tipus de persona a la ciutat. Sobretot, Nova York és una ciutat per divertir-se i gaudir. Així que, gaudeix i prepara't per mossegar la Gran Poma. Nova York ho té tot per a tothom: arquitectura, art, cuina, entreteniment, compres. Tot està aquí.
Més informació
23 d’ag.
Transport de New York City NY a San Francisco CA
Spirit Airlines
Spirit Airlines Spirit Airlines - NK2410
18:00 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
21:10 - Oakland, Metropolitan Oakland Intl (OAK) Aeroport alternatiu
6h 10m Directe Preu: Standard Fare
Transport:  NK2410
Classe cabina: Economy
Tarifa: Standard Fare
23 d’ag.
2. San Francisco CA
Estada
Sobre la destinació: San Francisco és una ciutat gran, animada i cosmopolita a Califòrnia. A San Francisco, la història i la modernitat es combinen per oferir als visitants una experiència inoblidable. Des de la Missió Dolores, el primer edifici de pedra de la ciutat o els mítics tramvies de la ciutat fins al districte financer d'alta tecnologia. Un viatge a San Francisco està destinat a deixar-vos amb records increïbles. Un viatge en barca és una gran manera d'explorar la "Ciutat de la Badia". Exploreu el Fisherman's Wharf, ple de botigues, galeries i restaurants que ofereixen deliciós marisc. Passegeu pel Golden Gate i admireu les vistes sobre la badia i l'Oceà Pacífic, visiteu els diversos museus marítims, i, per descomptat, cap visita a San Francisco està completa sense una excursió a Alcatraz, la presó insular que un cop va albergar alguns dels criminals més notoris del país, com Al Capone. Si busqueu un ambient més relaxat, passegeu per l'estatua arquitectura i la llacuna fluint del Palau de Belles Arts. La Piràmide Transamèrica s'ha convertit en el monument més famós de la ciutat. L'estructura piramidal de 260 metres d'altura està situada al cor del districte financer. Situat entre tres turons, el barri xinès de San Francisco és el major assentament xinès fora d'Àsia amb pagodes, banderoles colorides, balcons decorats i caràcters xinesos que es combinen amb els sons i aromes exòtics d'aquesta àrea fascinant. Les Painted Ladies són encantadores cases de fusta victorianes situades a la vora de l'Alamo Square i la casa Haas-Lilienthal és una joia ben conservada d'una època passada. San Francisco prospera en la varietat i té una energia contagiós. Aquesta ciutat és màgica i tothom hauria de venir aquí almenys una vegada.
Més informació
23 d’ag.
Allotjament
2 Nits
25 d’ag.
Transport de San Francisco CA a Tokyo
Spirit Airlines
United Airlines
Multiple airlines Multiple airlines
7:30 - Oakland, Metropolitan Oakland Intl (OAK) Aeroport alternatiu
15:25 - Tokyo, Tokyo Intl (HND)
+1 dia 15h 55m 1 parada
NK
NK Spirit Airlines - NK 1349
7:30 - Oakland, Metropolitan Oakland Intl (OAK) Aeroport alternatiu
8:57 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
Transport:  NK1349
Classe cabina: Economy
3h 3m - Connexió a Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
UA
UA United Airlines - UA 39
12:00 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
15:25 - Tokyo, Tokyo Intl (HND)
Transport:  UA39
Classe cabina: Economy
26 d’ag.
3. Tokyo
Estada
Sobre la destinació: Tòquio és la capital del Japó i una de les àrees urbanes més grans del món. Tòquio és el centre financer del Japó i una barreja d'alta tecnologia i tradició. Tòquio és enorme i una ciutat moderna ben organitzada. El paisatge urbà de Tòquio consta de temples i santuaris, reserves naturals tranquil·les, edificis històrics, arquitectura futurista i llums de neó. El nucli de la ciutat inclou Chiyoda i Chuo. Aquesta àrea presenta l'impressionant Palau Imperial, els edificis del govern nacional, la famosa zona comercial de Ginza, el mercat de peix de Tsukiji, el mercat d'electrònica d'Akihabara i l'històrica estació de Tòquio. El tranquil barri d'Asakusa té algunes atraccions imprescindibles com el temple Sensoji, l'arcada comercial Nakamise-dōri i el Golden Poo. A prop es troba la zona d'Ueno, que inclou el mercat Ameyoko. Un lloc perfecte per comprar regals tradicionals i veure un gran temple budista. Una altra gran atracció de la ciutat és el Santuari Meiji, situat a Shibuya. Tòquio és una ciutat única que té alguna cosa per a tothom, zones comercials ocupades, vida nocturna famosa, llocs històrics, parcs tranquils i paisatges increïbles.
Més informació
29 d’ag.
Transport de Tokyo a Pequín
All Nippon Airways
Air China
Multiple airlines Multiple airlines
9:15 - Tokyo, Narita Intl (NRT)
19:15 - Beijing, Capital Intl (PEK)
11h 0m 1 PC 1 parada
NH
NH All Nippon Airways - NH 931
9:15 - Tokyo, Narita Intl (NRT)
13:05 - Shenzhen, Baoan Intl (SZX)
Transport:  NH931
Classe cabina: Economy
2h 55m - Connexió a Shenzhen, Baoan Intl (SZX)
CA
CA Air China - CA 1314
16:00 - Shenzhen, Baoan Intl (SZX)
19:15 - Beijing, Capital Intl (PEK)
Transport:  CA1314
Classe cabina: Economy
29 d’ag.
4. Pequín
Estada
Sobre la destinació: Situada al nord de la Xina, Pequín és la capital de la República Popular de la Xina, el país més poblat del món. Amb una població de més de 21 milions de persones, és la segona ciutat més gran de la nació després de Xangai. Pequín és una ciutat moderna amb impressionants desenvolupaments urbans i comercials nous que mira cap al futur, però està intrínsecament lligada al seu passat imperial. Pequín és coneguda pels seus luxosos palaus, antics temples i enormes muralles i portes de pedra. Els seus tresors artístics i importants institucions governamentals i culturals han fet de la ciutat un centre de cultura i art a la Xina des de fa molt de temps. El cor de la ciutat i el lloc més emblemàtic és la plaça de Tiananmen, la plaça pública més gran del món. La porta de Tiananmen separa la plaça del Palau Prohibit, un dels llocs imprescindibles de la ciutat. El Palau Prohibit va ser el palau imperial durant les dinasties Ming i Qing. Avui és conegut com el Museu del Palau i és una de les meravelles de l'antiga Xina. Altres atraccions principals de Pequín són el Temple del Cel, el Palau d'Estiu i els antics barris de carrerons, on es pot trobar l'arquitectura tradicional de Pequín, anomenada Hutongs. Pequín és una bona base per visitar alguns dels llocs més emblemàtics de la Xina, com la Gran Muralla de la Xina i les Tombes Ming. Alguns dels grans llocs culturals i patrimonials famosos a nivell mundial, una vida nocturna pròspera, grans instal·lacions esportives heretades dels Jocs Olímpics de 2008, una gran gastronomia com l'ànec de Pequín i bones opcions d'entreteniment com l'òpera de Pequín, fan de Pequín una ciutat fascinant que ofereix molt als visitants.
Més informació
01 de set.
Transport de Pequín a New Delhi
Cathay Pacific
Cathay Pacific Cathay Pacific
16:45 - Beijing, Capital Intl (PEK)
11:55 - Delhi, Indira Gandhi Intl (DEL)
+1 dia 21h 40m 1 PC 1 parada Preu: ECONOMY LIGHT
CX
CX Cathay Pacific - CX 331
16:45 - Beijing, Capital Intl (PEK)
21:00 - Hong Kong, Hong Kong Intl (HKG)
Transport:  CX331
Classe cabina: Economy
11h 10m - Connexió a Hong Kong, Hong Kong Intl (HKG)
CX
CX Cathay Pacific - CX 2679
8:10 - Hong Kong, Hong Kong Intl (HKG)
11:55 - Delhi, Indira Gandhi Intl (DEL)
Transport:  CX2679
Classe cabina: Economy
02 de set.
5. New Delhi
Estada
Sobre la destinació: Situada a les ribes del riu Yamuna i a la part nord del país, Delhi és la capital de l'Índia i la llar del Govern. Delhi és una ciutat enorme i caòtica, plena de contrastos. Tot i que Delhi és en molts aspectes l'essència de l'Índia moderna, a causa de la seva llarga història, té molts monuments antics i medievals, llocs arqueològics i restes importants i es considera una de les ciutats més antigues que existeixen al món. Delhi està dividida entre els carrerons estrets i superpoblats de la Vella Delhi, incloent el seu carrer principal Chandni Chowk, on no ha canviat gaire en els últims temps, i els carrers amplis, nets i arbrats de la Nova Delhi. El govern i les seves oficines resideixen a la Nova Delhi, la capital oficial, mentre que la majoria dels seus barris històrics i monuments es troben a la Vella Delhi. Delhi ha heretat un nombre sorprenent de monuments esplèndids de diverses èpoques arquitectòniques i és un plaer passejar per aquesta fascinant metròpoli. No obstant això, els principals llocs turístics que no s'han de perdre són el Fort Vermell, la Tomba de Humayun, el complex de Qutub, el Museu Nacional, la mesquita més gran de l'Índia Jama Masjid, la Porta de l'Índia, Gandhi Smriti, els Jardins de Lodi i el Temple del Lotus. Misteriosa i màgica, Delhi és avui una metròpoli cosmopolita bulliciosa amb bars de moda, restaurants temàtics, botigues agradables i tot el que es pot esperar d'una ciutat capital moderna. Delhi és una ciutat del present i del futur, però està profundament arrelada en la història i té molt a mostrar per això.
Més informació
05 de set.
Transport de New Delhi a Dubai
Air India
Air India Air India - AI915
16:50 - Delhi, Indira Gandhi Intl (DEL)
19:00 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
3h 40m 30 KG Directe
Transport:  AI915
Classe cabina: Economy
05 de set.
6. Dubai
Estada
Sobre la destinació: Dubai és la ciutat i emirat més poblat dels Emirats Àrabs Units. Dubai és un formiguer d'activitat i una ciutat cosmopolita i moderna. La ciutat de Dubai està dividida per un riu, amb Deira a un costat i Bur Dubai, el districte històric, a l'altre. Els hotels de luxe de platja estan situats a les afores del bulliciós centre de la ciutat, a la zona de Jumeirah. Dubai ja exhibeix una arquitectura impressionant i té l'únic hotel de 7 estrelles del món, l'edifici més alt del món, platges increïbles i centres comercials de luxe. El Barri de Bastakiya, al nucli de la Ciutat Vella de Dubai, encara és tradicional i evocador del passat de Dubai. Aquí trobareu cases tradicionals emiratíes, mercats bulliciosos, museus, galeries i l'únic tros restant de la muralla de la ciutat vella de Dubai. Una altra gran atracció a Dubai és la Mesquita de Jumeirah, que tot i estar fora de la Ciutat Vella, és un meravellós exemple d'arquitectura islàmica tradicional. Dubai és una ciutat amb visió de futur en constant desenvolupament, però ha aconseguit retenir les seves tradicions i cultura. Així que és just dir que Dubai és un dels llocs més emocionants del món.
Més informació
08 de set.
Transport de Dubai a Madrid
Tornar
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines Pegasus Airlines
5:05 - Sharjah, Sharjah Intl (SHJ) Aeroport alternatiu
14:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
10h 55m 1 parada
PC
PC Pegasus Airlines - PC 747
5:05 - Sharjah, Sharjah Intl (SHJ) Aeroport alternatiu
8:50 - Istanbul, Sabiha Gokcen (SAW)
Transport:  PC747
Classe cabina: Economy
1h 35m - Connexió a Istanbul, Sabiha Gokcen (SAW)
PC
PC Pegasus Airlines - PC 1099
10:25 - Istanbul, Sabiha Gokcen (SAW)
14:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  PC1099
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (mundial) - Días (20)
preu per persona Des de
5.755 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 6
Transport 7
Allotjaments 6
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees