EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Alentejo, Hotel Rural Quinta de Santo António 7 noches en AD
Des de 210 €
Alentejo, Portugal

Alentejo, Hotel Rural Quinta de Santo António 7 noches en AD

Accommodation
Creat: dimecres, 7 de juny del 2023 - Sortida: diumenge, 3 de setembre del 2023
Ref ID: 1572686
preu per persona Des de
210 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 7 de juny del 2023 - Sortida: diumenge, 3 de setembre del 2023

Sobre la destinació

Descobreix l'encantadora bellesa de l'Alentejo, una joia amagada enclavada al cor de Portugal. Aquesta regió, coneguda pels seus amplis paisatges esquitxats d'alzines sureres i oliveres, és un refugi per a aquells que busquen tranquil·litat en l'abraçada de la natura. Des de les planes ondulades de l'est fins a la impressionant costa de l'oest, l'Alentejo ofereix una àmplia gamma de vistes impressionants que segur que captivaran el cor de qualsevol viatger. Comença el teu viatge a Evora, la capital de l'Alentejo, reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. Passeja pels seus carrers històrics, explorant el seu ric passat marcat per influències romanes, gòtiques i barroques. No et perdis l'emblemàtic temple romà, la catedral d'Évora i la capella dels ossos, cadascun explicant una història única de la vibrant història de la regió. L'Alentejo també alberga una rica escena culinària. Gaudeix de delícies locals com el porc negre, l'estofat de xai i una varietat de formatges elaborats a la regió. Marida els teus àpats amb els vins de renom mundial de l'Alentejo, perfeccionats al llarg de segles de tradició vitivinícola. Per als amants del vi, és imprescindible visitar les nombroses vinyes i cellers repartits per la regió. Fes un recorregut, participa en una sessió de tast de vins i aprèn sobre el ric patrimoni de l'elaboració del vi a l'Alentejo de la mà dels apassionats viticultors. Dirigiu-vos a la costa per experimentar les platges verges de l'Alentejo. Tant si preferiu cales apartades com bullicioses ciutats de platja, la costa de l'Alentejo ofereix alguna cosa per a tothom. Aquí podeu surfejar, nedar o simplement prendre el sol mentre gaudiu de la refrescant brisa atlàntica. No t'oblidis d'explorar els parcs naturals de l'Alentejo, on podràs fer senderisme, observar ocells o simplement gaudir de l'entorn serè. Tant si es tracta del Parc Nacional de la Serra de Sao Mamede amb la seva diversa flora i fauna com del Parc Natural de l'Alentejo Sud-oest i la Costa Vicentina amb els seus impressionants penya-segats marins, la bellesa natural de l'Alentejo segur que et deixarà meravellat. A l'Alentejo, també trobaràs un poble càlid i acollidor, amb ganes de compartir les seves tradicions i forma de vida. Des de la música i la dansa folklòrica fins a les festes antigues, la cultura de l'Alentejo està profundament arrelada i bellament conservada. A l'Alentejo, el temps sembla alentir-se. És un lloc on pots escapar de l'enrenou de la vida de la ciutat, tornar a connectar amb la natura i submergir-te en una cultura plena d'història. Llavors, per què esperar? Feu les maletes i emprèn un viatge a l'Alentejo, Portugal, una destinació que ofereix més que un viatge, sinó una experiència realment enriquidora.
Més informació

Serveis inclosos

03 de set.
Allotjament
7 Nits
Hotel Rural Quinta de Santo António 8 Molt bé
Elvas - A 103,8 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Estrada de Barbacena, Apartado 206, Elvas 7350-903 Habitación doble estándar (cama matrimonial) (el tipo de cama está sujeto a disponibilidad)
Located in Elvas, Hotel Rural Quinta de Santo António is in the historical district, within a 10-minute drive of Amoreira Aqueduct and Igreja de Nossa Senhora da Assunção. This upscale hotel is 5.2 mi (8.3 km) from Igreja de Nossa Senhora da Consolação and 5.2 mi (8.3 km) from Largo de Santa Clara.Be sure to enjoy recreational amenities, including an outdoor tennis court, a seasonal outdoor pool, and bicycles to rent. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access, babysitting (surcharge), and an arcade/game room.Make yourself at home in one of the 30 air-conditioned rooms featuring minibars and LCD televisions. Rooms have private balconies or patios. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with shower/tub combinations feature complimentary toiletries and bidets.Enjoy Portuguese cuisine at A Quinta, a restaurant where you can take in the garden view, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Unwind at the end of the day with a drink at the bar/lounge or the poolside bar. A complimentary continental breakfast is served daily from 8:00 AM to 10:30 AM.Featured amenities include a computer station, dry cleaning/laundry services, and a 24-hour front desk. Event facilities at this hotel consist of conference space and meeting rooms. Free self parking is available onsite.
preu per persona Des de
210 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees