EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Fuerteventura, Casa Rural Tamasite 7 noches
Des de 459 €
Fuerteventura Island, Spain

Fuerteventura, Casa Rural Tamasite 7 noches

Transport + Accommodation
Creat: dimecres, 5 de juliol del 2023 - Sortida: diumenge, 3 de setembre del 2023
Ref ID: 1570528
preu per persona Des de
459 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 5 de juliol del 2023 - Sortida: diumenge, 3 de setembre del 2023

Sobre la destinació

Fuerteventura, la segona illa més gran de l'arxipèlag de les Canàries després de Tenerife, és un paradís natural, tant és així que l'illa va ser declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO al maig de 2009. L'aeroport de Fuerteventura es troba a la costa, a prop de Puerto del Rosario, la seva capital, però els principals centres turístics es troben a Corralejo, al nord, i a Morro Jable, al sud. A més del dramàtic paisatge natural de l'illa, Fuerteventura presumeix d'algunes de les platges més espectaculars que es poden trobar en qualsevol lloc del món. Aquest aspecte de la geografia de l'illa, combinat amb les brises constants, la fa extremadament popular entre els entusiastes dels esports aquàtics i els adoradors del sol, i almenys dues de les platges de sorra han rebut el prestigiós guardó Bandera Blava. Els illencs, com els habitants de la resta de les Canàries, són càlids i amigables. Aquesta illa anteriorment oblidada s'ha tornat cada vegada més popular entre la comunitat de vacances europea. Fuerteventura és un dels llocs més immaculats que mai veuràs. Amb un mar blau clar, milles de sorra daurada interminable i vistes per morir-se, simplement no voldràs marxar!
Més informació

Serveis inclosos

03 de set.
Transport de sortida
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3902 - Operat per: Iberia Express
19:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
21:35 - Fuerteventura, Fuerteventura (FUE)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3902 Operat per:  Iberia Express
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
03 de set.
Allotjament
7 Nits
Casa Rural Tamasite 9,2 高超
Tuineje - A 3,2 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENTCalle Tamasite, Tuineje 35629 Cottage, 1 bedroom (toto),1 queen bed,nonsmoking
When you stay at Casa Rural Tamasite in Tuineje, you'll be near the beach and 6 minutes by car from Nuestra Senora de Guadalupe Church. This farm stay is 14.5 mi (23.4 km) from Tarajalejo Beach and 7.6 mi (12.3 km) from Antigua Municipal Pool.Enjoy recreational amenities such as an outdoor pool and bicycles to rent. Additional features at this farm stay include complimentary wireless internet access, concierge services, and a picnic area. Getting to the surf and sand is a breeze with the beach shuttle (surcharge).Make yourself at home in one of the 4 air-conditioned rooms featuring kitchens with refrigerators and stovetops. Rooms have private patios. 15-inch flat-screen televisions with cable programming provide entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Conveniences include coffee/tea makers and sofa beds, and housekeeping is provided daily.Need to unwind? Take a break with a tasty beverage at one of the 5 beach bars.Featured amenities include laundry facilities and a library. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and free self parking is available onsite.
10 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3903 - Operat per: Iberia Express
7:00 - Fuerteventura, Fuerteventura (FUE)
10:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3903 Operat per:  Iberia Express
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (País único operador) - Días (8)
preu per persona Des de
459 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees