EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Vuelta al mundo 23 días
Des de 4.957 €

Vuelta al mundo 23 días

Multidestinació
Creat: dijous, 8 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 19 de setembre del 2021
Ref ID: 1569763
preu per persona Des de
4.957 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 8 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 19 de setembre del 2021
Destinacions: Lima, San Francisco CA, La Gran Illa HI, Sydney, New South Wales, Dubai, Johannesburg

El vostre dia a dia

19 de set.
Transport de Madrid a Lima
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB6659
13:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:50 - Lima, Jorge Chavez Intl (LIM)
11h 30m Directe Preu: Basic
Transport:  IB6659
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
19 de set.
1. Lima
Estada
Sobre la destinació: Lima és la capital del Perú i la seva ciutat més gran. La majoria de la gent utilitza Lima com a porta cap a Cuzco, Arequipa o l'Amazones, però Lima, anomenada la Ciutat dels Reis, té molt a oferir als visitants. És una ciutat amb molts llocs històrics interessants, arquitectura colonial monumental i encant del vell món. La Plaza Mayor o Plaza de Armas es troba al cor del Centre Històric de Lima. Està envoltada per algunes de les principals atraccions turístiques de Lima, la Catedral, el Palau Arquebisbal i el Palau del Govern. Al mig de la plaça hi ha una font amb una estàtua de bronze. El Jirón de la Unión és el carrer peatonal que connecta la Plaza de Armas i la Plaza San Martín. Antigament era un carrer molt important on vivien els aristòcrates, avui dia és principalment una zona comercial, però es poden trobar molts encantadors edificis colonials amb balcons de fusta i finestres ornamentades amb reixes mentre es passeja. Lima és una ciutat lligada a l'oceà. El passeig de la Costera recorre la seva costa i acull nombrosos restaurants i cafeteries. Lima és també el millor lloc per provar la meravellosa cuina peruana, que té una gran varietat d'ingredients de la costa, la muntanya i les regions de l'Amazones. Lima és gran i caòtica, però amb les seves belles vistes, la seva gran gastronomia i la seva gent fresca, val la pena visitar-la.
Més informació
23 de set.
Transport de Lima a San Francisco CA
United Airlines
United Airlines United Airlines
0:45 - Lima, Jorge Chavez Intl (LIM)
11:42 - San Jose, Norman Y Mineta San Jose Intl (SJC) Aeroport alternatiu
12h 57m 0 PC 1 parada Preu: BE
UA
UA United Airlines - UA 855
0:45 - Lima, Jorge Chavez Intl (LIM)
7:20 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
Transport:  UA855
Classe cabina: Economy
2h 20m - Connexió a Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
Canvia de la terminal D a C
UA
UA United Airlines - UA 1178
9:40 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
11:42 - San Jose, Norman Y Mineta San Jose Intl (SJC) Aeroport alternatiu
Transport:  UA1178
Classe cabina: Economy
23 de set.
2. San Francisco CA
Estada
Sobre la destinació: San Francisco és una ciutat gran, animada i cosmopolita a Califòrnia. A San Francisco, la història i la modernitat es combinen per oferir als visitants una experiència inoblidable. Des de la Missió Dolores, el primer edifici de pedra de la ciutat o els mítics tramvies de la ciutat fins al districte financer d'alta tecnologia. Un viatge a San Francisco està destinat a deixar-vos amb records increïbles. Un viatge en barca és una gran manera d'explorar la "Ciutat de la Badia". Exploreu el Fisherman's Wharf, ple de botigues, galeries i restaurants que ofereixen deliciós marisc. Passegeu pel Golden Gate i admireu les vistes sobre la badia i l'Oceà Pacífic, visiteu els diversos museus marítims, i, per descomptat, cap visita a San Francisco està completa sense una excursió a Alcatraz, la presó insular que un cop va albergar alguns dels criminals més notoris del país, com Al Capone. Si busqueu un ambient més relaxat, passegeu per l'estatua arquitectura i la llacuna fluint del Palau de Belles Arts. La Piràmide Transamèrica s'ha convertit en el monument més famós de la ciutat. L'estructura piramidal de 260 metres d'altura està situada al cor del districte financer. Situat entre tres turons, el barri xinès de San Francisco és el major assentament xinès fora d'Àsia amb pagodes, banderoles colorides, balcons decorats i caràcters xinesos que es combinen amb els sons i aromes exòtics d'aquesta àrea fascinant. Les Painted Ladies són encantadores cases de fusta victorianes situades a la vora de l'Alamo Square i la casa Haas-Lilienthal és una joia ben conservada d'una època passada. San Francisco prospera en la varietat i té una energia contagiós. Aquesta ciutat és màgica i tothom hauria de venir aquí almenys una vegada.
Més informació
27 de set.
Transport de San Francisco CA a La Gran Illa HI
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA1721
8:45 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
11:03 - Kona, Kona Intl At Keahole (KOA)
5h 18m 0 PC Directe
Transport:  UA1721
Classe cabina: Economy
27 de set.
3. La Gran Illa HI
Estada
Sobre la destinació: Hawaiʻi, també coneguda com la Gran Illa, és una illa situada a l'estat nord-americà de Hawaii. És la més gran i la més al sud-est de les illes hawaiianes, una cadena d'illes volcàniques a l'Oceà Pacífic Nord. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Parc Nacional dels Volcans d'Hawai. Aquest parc és la llar del volcà més gran del món, el Mauna, i del més actiu, el Kilauea. • Mauna Kea. El Mauna Kea, la muntanya més gran del món, és un volcà adormit que s'ha convertit en un centre internacional d'astronomia. • Cascada d'Akaka. Aquesta cascada, situada a onze milles al nord de Hilo, ofereix una vista impressionant mentre l'aigua cau 440 peus fins a la seva base. • Granges de cafè. A les terres altes sobre Kona, les plantes de cafè arriben fins a la vora de la carretera. • Platges de sorra negra formades per sorra volcànica. • Platja de sorra verda a South Point. • La platja de sorra blanca de Kehaka Kai és absolutament preciosa i ha estat un secret local fins fa poc. • Observació de dofins i balenes.
Més informació
27 de set.
Allotjament
3 Nits
30 de set.
Transport de La Gran Illa HI a Sydney, New South Wales
United Airlines
Fiji Airways
Multiple airlines Multiple airlines
23:20 - Kahului, Kahului (OGG) Aeroport alternatiu
12:45 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
+3 dies 40h 25m 2 Escapades
UA
UA United Airlines - UA 1110
23:20 - Kahului, Kahului (OGG) Aeroport alternatiu
7:40 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
Transport:  UA1110
Classe cabina: Economy
15h 20m - Connexió a Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
FJ
FJ Fiji Airways - FJ 811
23:00 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
4:40 - Nandi, Nadi Intl (NAN)
Transport:  FJ811
Classe cabina: Economy
4h 20m - Connexió a Nandi, Nadi Intl (NAN)
FJ
FJ Fiji Airways - FJ 911
9:00 - Nandi, Nadi Intl (NAN)
12:45 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Transport:  FJ911
Classe cabina: Economy
03 d’oct.
4. Sydney, New South Wales
Estada
Sobre la destinació: Sydney és la capital de l'estat de Nova Gal·les del Sud i la ciutat més poblada d'Austràlia. Limitada per l'oceà Pacífic i el riu Hawkesbury, Sydney és considerada una de les ciutats més boniques i habitables del món. Té un perfil urbà icònic, alguns museus meravellosos, restaurants deliciosos, una atmosfera animada i molta bellesa natural. Com en qualsevol gran ciutat, hi ha moltes atraccions, però les més importants són l'Òpera de Sydney, situada al port de Sydney, que és un dels llocs més reconeguts del món, el pont del port de Sydney, la principal catedral catòlica de Sydney, la catedral de Santa Maria, els Reials Jardins Botànics i una gran varietat de platges boniques. La platja més famosa de Sydney, Bondi Beach, té un passeig marítim animat i és un lloc famós entre els surfistes. A les afores de Sydney, tenim les Muntanyes Blaves, una cadena muntanyosa immaculada plena d'arbres d'eucaliptus. Sydney és una ciutat d'immensa vitalitat i és una destinació increïble i fascinant. Hi ha alguna cosa per a cada visitant, història, art, cultura, natura, moda, gastronomia, arquitectura i, sobretot, Sydney és una ciutat que sap com divertir-se.
Més informació
03 d’oct.
Allotjament
4 Nits
07 d’oct.
Transport de Sydney, New South Wales a Dubai
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
8:50 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
18:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
16h 35m 30 KG 1 parada Preu: YCLFLEXI
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 212
8:50 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
14:10 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Transport:  SQ212
Classe cabina: Economy
1h 0m - Connexió a Singapore, Changi Intl (SIN)
Canvia de la terminal 0 a 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 494
15:10 - Singapore, Changi Intl (SIN)
18:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Transport:  SQ494
Classe cabina: Economy
07 d’oct.
5. Dubai
Estada
Sobre la destinació: Dubai és la ciutat i emirat més poblat dels Emirats Àrabs Units. Dubai és un formiguer d'activitat i una ciutat cosmopolita i moderna. La ciutat de Dubai està dividida per un riu, amb Deira a un costat i Bur Dubai, el districte històric, a l'altre. Els hotels de luxe de platja estan situats a les afores del bulliciós centre de la ciutat, a la zona de Jumeirah. Dubai ja exhibeix una arquitectura impressionant i té l'únic hotel de 7 estrelles del món, l'edifici més alt del món, platges increïbles i centres comercials de luxe. El Barri de Bastakiya, al nucli de la Ciutat Vella de Dubai, encara és tradicional i evocador del passat de Dubai. Aquí trobareu cases tradicionals emiratíes, mercats bulliciosos, museus, galeries i l'únic tros restant de la muralla de la ciutat vella de Dubai. Una altra gran atracció a Dubai és la Mesquita de Jumeirah, que tot i estar fora de la Ciutat Vella, és un meravellós exemple d'arquitectura islàmica tradicional. Dubai és una ciutat amb visió de futur en constant desenvolupament, però ha aconseguit retenir les seves tradicions i cultura. Així que és just dir que Dubai és un dels llocs més emocionants del món.
Més informació
07 d’oct.
Allotjament
3 Nits
10 d’oct.
Transport de Dubai a Johannesburg
Emirates
Emirates Emirates - EK775
4:05 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
10:15 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
8h 10m 30 KG Directe Preu: ECOFLEX
Transport:  EK775
Classe cabina: Economy
10 d’oct.
6. Johannesburg
Estada
Sobre la destinació: Johannesburg és el port d'entrada per a la majoria de turistes que visiten Sud-àfrica i la seva ciutat més gran. Els visitants que hi van per primera vegada també poden no saber que Johannesburg i Pretòria estan a només 60 km l'una de l'altra, però les dues ciutats estan a mons de distància, i el contrast és fascinant. La ciutat més gran de Sud-àfrica és cosmopolita, peculiar i vibrant amb un temps esplèndid i gent amigable. Una de les característiques encantadores de Johannesburg és que és un lloc veritablement internacional i molt cosmopolita. Johannesburg és inexcusablement i inequívocament africana amb suficient infraestructura del primer món per a un turisme còmode. Newtown i l'àrea del Market Theatre són el districte cultural de la ciutat. Braamfontein, la zona universitària, té un gran mercat els dissabtes, una vida nocturna animada, és molt artística. No us perdeu l'impressionant Museu de l'Apartheid. El més conegut i celebrat dels barris de Sud-àfrica és Soweto, la barreja expansiva de barraques i urbanitzacions formals que es troba a uns 30 km a les afores de Johannesburg a Gauteng. Johannesburg ofereix moltes coses interessants i sovint peculiars per fer, estigueu disposats a rascar sota la superfície i trobareu prou per ocupar-vos feliçment uns dies i proporcionar un excel·lent context per ajudar-vos a entendre la història turbulenta que ha fet de Sud-àfrica el que és avui.
Més informació
10 d’oct.
Allotjament
4 Nits
14 d’oct.
Transport de Johannesburg a Madrid
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines
19:20 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
10:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 15h 30m 0 PC 1 parada
IB
IB Iberia Airlines - IB 7318
19:20 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
5:30 - London, Heathrow (LHR)
Transport:  IB7318 Operat per:  British Airways
Classe cabina: Economy
1h 50m - Connexió a London, Heathrow (LHR)
IB
IB Iberia Airlines - IB 7460
7:20 - London, Heathrow (LHR)
10:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  IB7460 Operat per:  British Airways
Classe cabina: Economy
preu per persona Des de
4.957 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 6
Transport 7
Allotjaments 6

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees