EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
San Carlos de la Rápita, Hotel La Rápita 7 noches en PC
Des de 385 €
San Carlos de la Rápita, Spain

San Carlos de la Rápita, Hotel La Rápita 7 noches en PC

Accommodation
Creat: dimecres, 7 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021
Ref ID: 1566358
preu per persona Des de
385 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 7 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021

Sobre la destinació

Sant Carles de la Ràpita és una ciutat de la comarca del Montsià a Catalunya, Espanya. La ciutat ocupa una part del sud-oest del Delta de l'Ebre, incloent l'istme del Trabucador i la península de la Banya, que tanquen una llacuna d'aigua salada coneguda com el Port dels Alfacs. La ciutat de Sant Carles de la Ràpita està situada a la costa a prop de la desembocadura de la llacuna. Va ser fundada per Carles III d'Espanya com a port per servir al comerç amb les colònies espanyoles, i construïda en l'estil neoclàssic de l'època. No obstant això, gran part de la ciutat va quedar inacabada després de la mort de Carles. Sant Carles forma part de l'associació de municipis lliures de la Taula del Sénia. És coneguda per la producció d'arròs i sal, i també és un important port pesquer, especialment per a marisc i llagostins, i un centre turístic. En els primers anys del segle actual, la ciutat va experimentar un gran desenvolupament urbà a causa de la construcció de molts apartaments i edificis residencials.
Més informació

Serveis inclosos

04 de set.
Allotjament
7 Nits
La Rapita 7,5 Bo
SAN CARLOS DE LA RAPITA - A 0,3 km del centrePENSIÓ COMPLETAPlaça de Lluís Companys, S/N, SAN CARLOS DE LA RAPITA 43540 .Doble Estandard con Balcon 2+0.
This attractive beach hotel enjoys a central setting in Salou. The property is located just 200 metres away from the beach. The Delta del Ebro nature reserve can also be found nearby. A wide choice of shops, restaurants, bars and entertainment opportunities can be found nearby. Links to the public transport network can be found just 500 metres away. This charming hotel greets visitors with warm hospitality and excellent service. The guest rooms offer comfort and charm. The hotel features a restaurant, where guests can enjoy a delightful meal. The hotel offers facilities and services to ensure a comfortable stay for every type of traveller.
preu per persona Des de
385 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees