EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
San Sebastian, Hotel Zenit San Sebastián 2 noches en AD
Des de 129 €
San Sebastian, Spain

San Sebastian, Hotel Zenit San Sebastián 2 noches en AD

Accommodation
Creat: dimarts, 6 de juliol del 2021 - Sortida: divendres, 8 d’octubre del 2021
Ref ID: 1564065
preu per persona Des de
129 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 6 de juliol del 2021 - Sortida: divendres, 8 d’octubre del 2021

Sobre la destinació

Sant Sebastià és la capital de la província de Guipúscoa. Es va convertir en un popular destí turístic a finals del segle XIX gràcies a la Reina Cristina d'Àustria, que passava els seus estius allà. La bellesa de la ciutat i la seva gastronomia són dues de les seves principals atraccions turístiques. La badia de la Concha presideix la ciutat flanquejada pel Monte Igeldo i el Monte Urgull. Enfront de la Concha es troba l'illa de Santa Clara, on es troba el far i és accessible en barca des del port. A l'esquerra de la Concha trobem la platja d'Ondarreta i a l'extrem d'aquesta, tenim el conjunt d'escultures "Peine del Viento" d'Eduardo Chillida. La part vella, situada als peus del Monte Urgull entre el port i la desembocadura de l'Urumea, s'anima cada vespre quan es poden gaudir de tapes i especialitats basques com marisc, peix i calamars en els bars locals. La part vella mostra una esplendor de la Belle Époque que sorprendrà a tots els visitants. La ciutat acull el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i la Quincena Musical, entre altres esdeveniments importants, que atrauen espectadors de tot el món. Elegant, sofisticada i amb un aire de fi de segle, Sant Sebastià és considerada una de les ciutats més boniques d'Espanya.
Més informació

Serveis inclosos

08 d’oct.
Allotjament
2 Nits
Hotel Zenit San Sebastián 8,4 Molt bé
San Sebastián - A 1,6 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR C/ Antonio Mª Labaien nº 1, San Sebastián 20009 DOBLE CAPACIDAD 3
Located in San Sebastián (San Sebastián Centro), Hotel Zenit San Sebastián is within a 5-minute drive of Miramar Palace and Bay of Biscay. This 4-star hotel is 1.2 mi (2 km) from Concha Beach and 1.8 mi (2.9 km) from Monte Urgull. Take advantage of recreational opportunities offered, including a spa tub, a 24-hour fitness center, and bicycles to rent. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless Internet access, concierge services, and a fireplace in the lobby. Guests can catch a ride to nearby destinations on the area shuttle (surcharge). Make yourself at home in one of the 78 guestrooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms have complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.
preu per persona Des de
129 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees