EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Budapest, Hotel Museum Budapest 4 noches en AD
Des de 250 €
Budapest, Hungary

Budapest, Hotel Museum Budapest 4 noches en AD

Transport + Accommodation
Creat: dimarts, 6 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Ref ID: 1564031
preu per persona Des de
250 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 6 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Temes

Sobre la destinació

Budapest és coneguda com una de les ciutats més impressionants d'Europa. Potser és gràcies al seu entorn impressionant, el riu Danubi que divideix la ciutat, les muntanyes de Buda a l'oest i la Gran Planura a l'est, o degut a la seva arquitectura variada i bonica: edificis del Renaixement, Bizantins, Neoclàssics i Art Nouveau coexisteixen en perfecta harmonia. El seu extens Patrimoni de la Humanitat inclou: les ribes del Danubi, el Barri del Castell de Buda, l'Avinguda Andrassy, la Plaça dels Herois i el Ferrocarril Subterrani del Mil·lenni. A més a més, la ciutat té 80 fonts geotèrmiques, el sistema de coves d'aigua més gran del món on els visitants poden gaudir d'un bany relaxant. Budapest es va convertir en una única ciutat el 1873, ocupant ambdues ribes del riu Danubi, a l'oest hi ha Buda i Pest es troba a l'est. Ambdues parts de la ciutat tenen personalitats molt diferents. Buda és la part tranquil·la de la ciutat. Passejant per Buda, els viatgers podran inspeccionar el Barri del Castell i explorar els estrets carrers empedrats que condueixen al Bastió dels Pescadors amb les seves torres de conte de fades, que representen les 7 tribus que existien a la ciutat al segle IX. Aquesta fortificació decorativa es troba a la part alta del Turo del Castell de Buda i ofereix la millor vista panoràmica de Budapest. La part est, Pest, és on es desenvolupa tota l'acció. Aquesta part de la ciutat té una sensació de fi de segle i gairebé cada edifici té algun detall interessant o inusual. Els visitants seran convidats a fer llargues passejades pels seus amplis bulevards plens de tot tipus de botigues o a gaudir d'un cafè ben merescut en les seves grans cafeteries. Pest és la llar de l'edifici del parlament i de la sinagoga del carrer Dohari, la sinagoga més gran d'Europa. Les cicatrius de la Segona Guerra Mundial encara estan presents a la ciutat, els forats de bala i les marques d'esquitxos deixades per la Segona Guerra Mundial i la Revolta de 1956 encara són visibles en algunes de les façanes, dolorosos records d'aquest període gris de la història. Hi ha diversos homenatges en honor als jueus hongaresos que van perdre la vida, com el commovedor memorial de les Sabates al Danubi o el Parc Memorial de l'Holocaust de Raoul Wallenberg. Aquesta part del riu també és considerada el cor cultural de la ciutat amb nombroses galeries d'art i amb més òpera, concerts i actuacions de ballet dels que hi ha dies a la setmana. Els millors restaurants de la capital es troben a Pest també, i és aquí on la vida nocturna lluita fins a les primeres hores del matí. Per a una beguda única, proveu un Ruin Pub, la xarxa de bars de Budapest en edificis en desús que inclouen antigues cases de lloguer, edificis de fàbriques i centres comunitaris. Budapest ha combinat totes les seves influències i ha superat la seva complexa història per formar el seu propi caràcter, i segur que ho ha fet bé.
Més informació

Serveis inclosos

05 de set.
Transport de sortida
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3278
11:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
15:00 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3278
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
05 de set.
Allotjament
4 Nits
Hotel Museum Budapest 8,6 Molt bé
Budapest - A 1,2 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Trefort utca 2, Budapest 1088 Habitación doble Estándar (cama doble)
With a stay at Hotel Museum Budapest, you'll be centrally located in Budapest, within a 5-minute drive of St. Stephen's Basilica and Hungarian State Opera House. This upscale hotel is 0.6 mi (1 km) from Vaci Street and 1.2 mi (1.9 km) from Gellert Thermal Baths and Swimming Pool.Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages. You're sure to appreciate the recreational amenities, including a spa tub, a sauna, and a fitness center. Additional features at this Mediterranean hotel include complimentary wireless internet access and concierge services.Make yourself at home in one of the 104 guestrooms featuring minibars and LCD televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms feature bathtubs or showers, complimentary toiletries, and hair dryers. Conveniences include phones, as well as laptop-compatible safes and desks.Grab a bite from the snack bar/deli serving guests of Hotel Museum Budapest. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are served on weekdays from 6:30 AM to 10 AM and on weekends from 7 AM to 10:30 AM for a fee.Featured amenities include a business center, complimentary newspapers in the lobby, and dry cleaning/laundry services. Planning an event in Budapest? This hotel has 258 square feet (24 square meters) of space consisting of conference space and meeting rooms. For a surcharge, guests may use a roundtrip airport shuttle (available 24 hours) and a train station pick-up service.
09 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR8367 - Operat per: Ryanair Sun S.A.
16:45 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
20:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0 PC Directe
Transport:  FR8367 Operat per:  Ryanair Sun S.A.
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
preu per persona Des de
250 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees