EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Estocolmo, Hotel Point 4 noches en AD
Des de 564 €
Stockholm, Sweden

Estocolmo, Hotel Point 4 noches en AD

Transport + Accommodation
Creat: dijous, 6 de juliol del 2023 - Sortida: dimecres, 6 de setembre del 2023
Ref ID: 1564002
preu per persona Des de
564 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 6 de juliol del 2023 - Sortida: dimecres, 6 de setembre del 2023
Temes

Sobre la destinació

La capital de Suècia - una visió nòrdica de canals, parcs i horitzons plens de torres - és justament reconeguda com una de les ciutats més boniques d'Europa. Està repartida en no menys de 14 illes i està envoltada literalment per milers de petits illots rocosos, combina el drama i els cels oberts de l'Escandinàvia amb la vitalitat, el dinamisme i la frescor urbana de l'Europa Occidental. L'ànima del lloc es troba en les seves moltes cares: les parets d'estuc de la Ciutat Vella, el pols contemporani de les galeries, el zumbido consumista dels centres comercials, la pau profunda dels parcs, el baix contundent de la vida nocturna i, cada vegada més, l'atractiu gastronòmic dels restaurants. La ubicació de Estocolm a les ribes del Mar Bàltic significa que les variacions estacionals són fortes, i molts locals et diran que l'única cosa que pot igualar la bellesa d'una tarda d'estiu a Estocolm és l'encant hivernal dels seus llacs congelats i els seus horitzons vorejats de neu. És cert que el caràcter únic d'Estocolm és una gran raó de la seva popularitat entre els viatgers i, en un continent on les destinacions urbanes carismàtiques són freqüents, diu molt que l'escena cultural de la ciutat sigui prou vibrant per competir amb qualsevol altre lloc del nord d'Europa. A més de les seves exposicions, museus i concerts, també és un escenari profundament romàntic per passar un llarg cap de setmana - hauries de ser molt dur de cor per no enamorar-te de la barreja d'arquitectura medieval conservada, vistes panoràmiques de l'aigua i vida nocturna intensa. Però el més important és que val la pena destacar fins a quin punt aquesta és una ciutat diferent. És la zona urbana més poblada de l'Escandinàvia, però dos terços d'aquesta encara estan formats per aigua i vegetació. I si això no sembla probable, doncs, tens l'excusa ideal per anar a comprovar-ho.
Més informació

Serveis inclosos

06 de set.
Transport de sortida
Sortida
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
10:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
16:40 - Stockholm, Arlanda (ARN)
1 parada Preu: Light
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1700
10:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
13:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL1700
Classe cabina: Economy
Tarifa: Light
1h 40m - Connexió a Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1115
14:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:40 - Stockholm, Arlanda (ARN)
Transport:  KL1115
Classe cabina: Economy
Tarifa: Light
06 de set.
Allotjament
4 Nits
Hotel Point 7,5 Bo
Stockholm - A 1,7 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Östgötagatan 65, Stockholm 11664 Double room,1 queen bed,nonsmoking
A stay at Hotel Point places you in the heart of Stockholm, a 4-minute drive from Stockholm Palace and 6 minutes from Stockholm City Hall. This hotel is 2.2 mi (3.6 km) from Royal Swedish Opera and 2.8 mi (4.4 km) from Vasa Museum. Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and concierge services. Stay in one of 40 guestrooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Bathrooms have showers and hair dryers. Conveniences include desks and portable fans, and housekeeping is provided daily.
10 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3323
6:15 - Stockholm, Arlanda (ARN)
10:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3323
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (Solo continente) - Días (5)
preu per persona Des de
564 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees