EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Dubrovnik, Hotel Adria 7 noches
Des de 786 €
Dubrovnik, Croatia

Dubrovnik, Hotel Adria 7 noches

Transport + Accommodation
Creat: dimarts, 6 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Ref ID: 1563847
preu per persona Des de
786 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 6 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Temes

Sobre la destinació

George Bernard Shaw va anomenar Dubrovnik "la perla de l'Adriàtic, un paradís a la terra", i, de fet, pot ser una de les ciutats més boniques que mai veuràs. Principalment construïda i llargament habitada pels venecians, Dubrovnik posseeix un encant majestuós i una impressionant unitat arquitectònica que atrau milers de visitants cada estiu. Fundada al segle VII, Dubrovnik es trobava enmig d'un gran bosc de roures, del qual va prendre el seu nom. Fes una passejada per sobre de les antigues muralles de la ciutat per a gaudir de les vistes de la ciutat vella i la costa que l'envolta. Just abans de sortir de la ciutat vella per la porta occidental, gira a la dreta per visitar el Monestir Franciscà i els seus tranquils claustres. Just a l'entrada es troba la farmàcia més antiga d'Europa, fundada el 1371. A la cantonada nord de la ciutat vella es troba el Claustre i Museu Dominicà, amb un políptic de Ticià. La impressionant Catedral de l'Assumpció de la Verge Maria es troba al centre de la Poljana Marin Držić i es pot visitar el seu tresor; busca l'obra de Rafael. Dubrovnik té aigües càlides i cristal·lines; no només l'admiris des de la distància i fes una immersió. Els més intrèpids poden fer submarinisme i prendre el sol al llarg de les roques o nedar al voltant de les muralles de la ciutat mentre altres es queden bocabadats des de dalt. Les impressionants muralles de Dubrovnik brillen a la llum del matí, però a primera hora de la tarda, les aigües blaves i clares del mar et criden lluny de la ciutat i el seu bullici turístic. Si pots suportar l'aglomeració, tu també pots trobar un tros de paradís.
Més informació

Serveis inclosos

05 de set.
Transport de sortida
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3292
15:55 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
18:50 - Dubrovnik, Dubrovnik (DBV)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3292
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
05 de set.
Allotjament
7 Nits
Hotel Adria 8,6 Molt bé
Dubrovnik - A 0,9 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENTRadnicka 46, Dubrovnik 20000 Habitación estándar con 1 cama doble o 2 individuales - 1 cama de matrimonio
When you stay at Hotel Adria in Dubrovnik, you'll be near the beach, within a 15-minute walk of Gruz Harbor and Dubrovnik Ferry Port. This upscale hotel is 3.3 mi (5.2 km) from Lapad Beach and 2.2 mi (3.5 km) from Old Town Harbor.Pamper yourself with a visit to the spa, which offers massages and facials. You can take advantage of recreational amenities such as an indoor pool, a fitness center, and a seasonal outdoor pool. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access and tour/ticket assistance.Make yourself at home in one of the 116 guestrooms featuring minibars and LCD televisions. Complimentary wired and wireless internet access is available. Bathrooms have showers and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.Satisfy your appetite for dinner at Adria, a restaurant which specializes in international cuisine, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Unwind at the end of the day with a drink at the bar/lounge or the poolside bar. Buffet breakfasts are available daily from 7:00 AM to 10:00 AM for a fee.Featured amenities include dry cleaning/laundry services, a 24-hour front desk, and luggage storage. Planning an event in Dubrovnik? This hotel has 463 square feet (43 square meters) of space consisting of conference space and 2 meeting rooms. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and free self parking is available onsite.
12 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3293
19:40 - Dubrovnik, Dubrovnik (DBV)
22:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3293
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
preu per persona Des de
786 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees