EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Gran Canaria, Hotel Silken Saaj Las Palmas 7 noches en AD
Des de 385 €
Gran Canaria (Island), Spain

Gran Canaria, Hotel Silken Saaj Las Palmas 7 noches en AD

Transport + Accommodation
Creat: dilluns, 5 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Ref ID: 1560651
preu per persona Des de
385 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 5 de juliol del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021

Sobre la destinació

Gran Canària és la tercera illa de les Illes Canàries, un arxipèlag africà que forma part d'Espanya. Situat a l'oceà Atlàntic a uns 150 quilòmetres de la costa nord-oest d'Àfrica i a uns 1.350 km d'Europa. Gran Canària és la tercera illa més gran de l'arxipèlag tant en superfície com en altitud. La capital de Las Palmas de Gran Canaria va ser fundada el 24 de juny de 1478, amb el nom de "Real de Las Palmas". Las Palmas de Gran Canaria és, conjuntament amb Santa Cruz de Tenerife, la capital de la comunitat autònoma de Canàries. Aquesta illa s'anomena "Continent en Miniatura" a causa dels diferents climes i varietat de paisatges que es troben, amb llargues platges i dunes de sorra blanca, que contrasten amb barrancs verds i pobles pintorescos. Una tercera part de l'illa està sota protecció com a Reserva de la Biosfera per la UNESCO. La majoria dels turistes visiten la part sud de l'illa. El nord acostuma a ser més fresc, mentre que el sud és més càlid i assolellat. L'illa posseeix 32 Espais Naturals Protegits, entre els quals destaquen el Parc Rural de Nublo, la Selva de Doramas, el Barranc d'Azuaje, Tamadaba, Pino Santo, etc. Les estacions es concentren a la part oriental central de la costa sud a la zona de Maspalomas, que inclou les localitats de San Agustín, Playa del Inglés i Meloneras. A Tarajalillo hi ha un Aeroclub des d'on es poden agafar vols turístics per sobre de l'illa. Encara més a l'oest al llarg de la riba sud, al municipi de Mogán, es troben les comunitats de Puerto Rico i Puerto de Mogán, un poble anomenat "Petita Venècia" a causa dels seus nombrosos canals. Altres llocs d'interès són cocodrilos Park, Roque Nublo, Cenobio de Valerón amb més de 350 cavitats d'emmagatzematge, la cova pintada de Galdar, el parc arqueològic més important de canàries, o els jardins botànics Jardín Canario (a Tafira Alta) i Cactualdea (a l'Aldea de San Nicolás). El Dedo de Dios era una agulla rocosa que sortia del mar al Port de les Nieves, i anteriorment va ser l'atracció més important de les Illes Canàries fins que va ser destruïda per la tempesta tropical Delta que va travessar l'arxipèlag el novembre de 2005. La platja de Les Canteras, zona protegida i zona de busseig, es troba al cor de la ciutat. Las Palmas de Gran Canaria també és coneguda pel seu carnaval anual. Altres llocs d'interès de la capital són el Museu Canari (el museu d'arqueologia més important de l'arxipèlag), la catedral i la plaça de l'Espíritu Santo. La ciutat d'Agüimes, a la part oriental de l'illa, ha estat curosament restaurada. El districte també inclou la zona de submarinisme més reconeguda de l'illa: la reserva marina de la platja d'El Cabrón als afores de la localitat d'Arinaga. Altres poblacions importants són Telde, coneguda entre altres coses per les seves escoles de surf a Salinetas, Vecindario (dins del municipi de Santa Lucía de Tirajana) i Gáldar, que conté una important zona de busseig.
Més informació

Serveis inclosos

05 de set.
Transport de sortida
Sortida
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX9156
7:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
9:00 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
0 PC Directe Preu: LITE
Transport:  UX9156
Classe cabina: Economy
05 de set.
Allotjament
7 Nits
Hotel Silken Saaj Las Palmas 8,2 Molt bé
Las Palmas de Gran Canaria - A 24,8 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Calle León y Castillo, 329, Las Palmas de Gran Canaria 35006 DOBLE/TWIN (2 PERS)
With a stay at Hotel Silken Saaj Las Palmas, you'll be centrally located in Las Palmas de Gran Canaria, a 2-minute drive from Santa Catalina Park and 7 minutes from Las Canteras Beach. This upscale hotel is 2.9 mi (4.6 km) from Port of Las Palmas and 0.2 mi (0.3 km) from Las Alcaravaneras Beach.Take in the views from a terrace and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and concierge services. Additional amenities at this hotel include wedding services and a ballroom.Make yourself at home in one of the 70 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers with rainfall showerheads and complimentary toiletries. Conveniences include phones, as well as desks and coffee/tea makers.Enjoy a meal at the restaurant or snacks in the coffee shop/cafe. The hotel also offers room service (during limited hours). Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are available daily from 7:00 AM to 11:00 AM for a fee.Featured amenities include a business center, complimentary newspapers in the lobby, and dry cleaning/laundry services. Planning an event in Las Palmas de Gran Canaria? This hotel has 678 square feet (63 square meters) of space consisting of conference space and 2 meeting rooms.
12 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX9165
18:00 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
21:45 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0 PC Directe Preu: LITE
Transport:  UX9165
Classe cabina: Economy
preu per persona Des de
385 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees