EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Cerdeña, Hotel Ristorante S'Astore 7 noches en AD
Des de 539 €
North Sardinia, Italy

Cerdeña, Hotel Ristorante S'Astore 7 noches en AD

Transport + Accommodation
Creat: dijous, 1 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 21 d’agost del 2021
Ref ID: 1550118
preu per persona Des de
539 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 1 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 21 d’agost del 2021

Sobre la destinació

Descobreix l'encant del nord de Sardenya! Enclavat a les aigües blaves del mar Mediterrani, el nord de Sardenya us convida a emprendre un viatge de descoberta entre les seves platges verges, els seus paisatges accidentats i el ric patrimoni cultural. Des de pintoresques ciutats costaneres fins a antics jaciments arqueològics, aquesta captivadora regió ofereix una gran varietat d'experiències que us deixaran encantats i inspirats. Exploreu la impressionant costa del nord de Sardenya, on us esperen cales aïllades, platges de sorra daurada i aigües cristal·lines. Relaxeu-vos a les costes assolelladas de la Costa Esmeralda, coneguda pels seus centres turístics glamurosos i la seva animada vida nocturna, o escapa a la tranquil·litat de l'arxipèlag de la Maddalena, un parc marí protegit amb una bellesa natural verge. Submergeix-te en la rica història i cultura del nord de Sardenya mentre passeges per ciutats i pobles encantadors i plens de tradició. Descobriu l'antiga civilització nuràgica a jaciments arqueològics com Su Nuraxi di Barumini, un lloc Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO que data de més de 3.000 anys, o explora els carrers medievals de l'Alguer, on la influència catalana és evident en la seva arquitectura, llengua i cuina. Gaudiu dels seus sentits amb els sabors de Sardenya mentre assaboreix les delícies culinàries de la regió. Tasta el marisc fresc pescat diàriament de la Mediterrània, els formatges artesanals elaborats amb llet d'ovella local i els vins excel·lents elaborats en vinyes repartides per tot el camp. No deixis de provar plats tradicionals com els culurgiones (pasta artesanal farcida de patates i formatge) i el porceddu (garrí rostit), que mostren el patrimoni culinari de l'illa. Per als amants de l'aire lliure, el nord de Sardenya ofereix un parc infantil d'aventures pendents de ser explorades. Camineu a través de muntanyes escarpades, boscos verds i penya-segats costaners al parc nacional de Gennargentu o embarcau-vos en una excursió en vela per explorar coves amagades, fer snorkel en aigües verges i trobar-hi vida marina com ara dofins i tortugues marines. Tant si busqueu relaxació, aventura o immersió cultural, el nord de Sardenya ofereix una combinació perfecta d'experiències per satisfer els desitjos de tots els viatgers. Planifica la teva visita avui i descobreix l'encant d'aquesta regió captivadora al cor del Mediterrani!
Més informació

Serveis inclosos

21 d’ag.
Transport de sortida
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3080
16:45 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
19:00 - Olbia, Olbia Costa Smeralda (OLB)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3080
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
21 d’ag.
Allotjament
7 Nits
Hotel Ristorante S'Astore 7,5 Bo
Benetutti - A 12,4 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Viale Giorgio La Pira 9, Benetutti 7010 Habitación doble - 1 cama doble
Located in Benetutti, Hotel Ristorante S'Astore is a 1-minute drive from Benetutti Town Hall and 7 minutes from Terme San Saturnino. This upscale hotel is 1.8 mi (2.9 km) from Nuraghe S'Aspru and 6.5 mi (10.4 km) from Domus de Janas Labirinto. Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access, babysitting (surcharge), and tour/ticket assistance. Make yourself at home in one of the 17 air-conditioned guestrooms. Digital television is provided for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs or showers feature complimentary toiletries and bidets. Conveniences include safes, and housekeeping is provided daily.
28 d’ag.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3081
19:40 - Olbia, Olbia Costa Smeralda (OLB)
21:55 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Directe Preu: Basic
Transport:  IB3081
Classe cabina: Economy
Tarifa: Basic
preu per persona Des de
539 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees