EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Pte. Constitución Córdoba, NH Córdoba Urbano 3 noches en AD
Des de 76 €
Cordoba, Argentina

Pte. Constitución Córdoba, NH Córdoba Urbano 3 noches en AD

Accommodation
Creat: dijous, 1 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de desembre del 2021
Ref ID: 1549412
preu per persona Des de
76 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 1 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de desembre del 2021

Sobre la destinació

Còrdova és la segona ciutat més gran d'Argentina i és la capital de la província de Còrdova. Envoltada de valls fèrtils i muntanyes, la ciutat és una base perfecta des d'on explorar l'impressionant paisatge de la regió, considerat un dels més variats d'Argentina. El centre de Còrdova és conegut pels seus edificis colonials, botigues de moda, carrers peatonals ombrejats, places agradables, cafeteries i llocs històrics. La Plaça San Martin, situada al cor del centre històric de Còrdova, és la plaça principal de la ciutat. És un lloc agradable per relaxar-se i veure passar el món. Al voltant de la plaça, trobareu els llocs més importants de la ciutat. La Catedral, l'edifici més imponent de Còrdova, està situada a la plaça. El Cabildo, l'antic centre de govern, situat al costat de la Catedral, avui alberga el Museu Històric de la Ciutat. Explorant el centre de Còrdova descobrireu una rica història i un gran sabor local. A les afores de la ciutat tenim les impressionants Serralades de Còrdova, que ofereixen grans oportunitats per fer senderisme. La població de la ciutat és una de les més joves i animades de Sud-amèrica. La gent de Còrdova té una gran actitud i són famosos per la seva amabilitat. Us sentireu com a casa a Còrdova, no importa d'on sigueu.
Més informació

Serveis inclosos

04 de des.
Allotjament
3 Nits
NH Cordoba Urbano 8,1 Molt bé
Córdoba - A 0,7 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Marcelo T De Alvear 363, Córdoba 5000 Habitación estándar con 1 cama doble o 2 individuales - 1 cama doble
With a stay at NH Cordoba Urbano, you'll be centrally located in Córdoba, steps from Plaza de la Intendencia and within a 5-minute walk of Patio Olmos Shopping Mall. This hotel is 0.3 mi (0.5 km) from Córdoba City Municipality and 0.6 mi (0.9 km) from Paseo del Buen Pastor. Enjoy recreation amenities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a rooftop terrace. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access, concierge services, and a ballroom. Make yourself at home in one of the 72 individually decorated guestrooms, featuring minibars and flat-screen televisions. Your pillowtop bed comes with down comforters and premium bedding. Complimentary wired and wireless internet access keeps you connected, and cable programming provides entertainment. Private bathrooms with shower/tub combinations feature rainfall showerheads and complimentary toiletries.
preu per persona Des de
76 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees