EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Cantabria, Hotel Casona El Arral 3 noches en AD
Des de 161 €
Cantabria, Spain

Cantabria, Hotel Casona El Arral 3 noches en AD

Accommodation
Creat: divendres, 25 de juny del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Ref ID: 1530786
preu per persona Des de
161 €
Basat en 2 adults
Creat: divendres, 25 de juny del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de setembre del 2021
Temes

Sobre la destinació

Cantàbria és una regió muntanyosa i costanera de caràcter i un important patrimoni natural. El seu fort relleu fa que el 40% de la seva superfície estigui per sobre dels 700 m sobre el nivell del mar i un terç de la regió tingui pendents superiors al 30% d'inclinació. Cantàbria també és notable pels importants exemples artístics i arquitectònics que pertanyen a diferents períodes històrics. D'una banda, destaquen les restes megalítiques com les de Pico Las Nieves; els assentaments romans al comtat de Reinosa, amb les ruïnes de Julióbriga, Camesa-Rebolledo i el temple d'art romànic Santa Maria de Lebeña, així com valuosos exemples d'esglésies rupestres a Campóo i Valderredible. També es conserven moltes esglésies romàniques, com la Col·legiata de Santillana del Mar, l'Església Col·legiata de Santa Cruz de Castañeda, l'Església Col·legiata de San Pedro de Cervatos i l'Església Col·legiata de San Martin de Elines, juntament amb una significativa concentració d'aquest estil a Valderredible i, en menor mesura, a la conca de Besaya i Liébana. L'Església de Santa Maria Assunta a Castro Urdiales és l'obra gòtica més destacada de Cantàbria. Nombrosos palaus i mansions pertanyents al període entre els segles XVI i XVII, que van des del Renaixement fins al Barroc. Alguns llocs històrics destacats són els de Liérganes, Alceda, Cartes, Potes i especialment Santillana del Mar, així com palaus aïllats com Los Acebedo a Hoznayo, el d'Elsedo a Pámanes i el Soñanes a Villacarriedo. Pel que fa a l'arquitectura del segle XIX, el Palau de Sobrellano, la Universitat Pontifícia, el Capricho de Gaudí i el Cementiri i Àngel de Llimona, a Comillas, com a mostra de neogòtic i modernisme català. L'art del segle XX es reflecteix en el Palau Reial de La Magdalena a Santander, el Casino de El Sardinero i altres obres relacionades amb la localitat d'estiueig de Santander. L'arquitectura contemporània té com a màxim exponent el Palau de Festivals de Cantàbria i el Palau de Esports, tots dos a la ciutat de Santander. El Mar Cantàbric amb els seus peixos fins i mariscs delicats. Ràpids i rius en les seves parts alta i mitjana acullen el rei de la pesca fluvial, el salmó, i les delicades truites de fusta. Les herbes cntabros, perennes, alimenten al bestiar de gust exquisit i petits ramats d'ovelles i cabres. Petits horts familiars i plantacions de fruita ofereixen una àmplia gamma de productes, cuinats a la manera tradicional de Cantàbria, obtenint com a resultat una de les cuines més riques i amb més personalitat del país.
Més informació

Serveis inclosos

05 de set.
Allotjament
3 Nits
Hotel Casona El Arral 8,7 Molt bé
Liérganes - A 14,4 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Calle Convento 10, Liérganes 39722 Habitación clásica doble, vistas al jardín - 2 camas individuales grandes
A stay at Hotel Casona El Arral places you in the heart of Liérganes, within a 10-minute drive of Busampiro Peaks and Palacio de Elsedo. This hotel is 4 mi (6.5 km) from Cabarceno Natural Park and 14.9 mi (24 km) from Langre Beach.Take in the views from a terrace and a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access. This Mediterranean hotel also features wedding services, tour/ticket assistance, and bicycle tour information.Stay in one of 10 guestrooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with shower/tub combinations feature deep soaking bathtubs and complimentary toiletries. Conveniences include phones and desks, and housekeeping is provided daily.Take advantage of the hotel's room service (during limited hours). A complimentary continental breakfast is served daily from 8:30 AM to 10:30 AM.Featured amenities include luggage storage, laundry facilities, and a library.
preu per persona Des de
161 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees