EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Conil de la Frontera, Hipotels Hotel Flamenco 7 noches en AD
Des de 668 €
Conil de la Frontera, Spain

Conil de la Frontera, Hipotels Hotel Flamenco 7 noches en AD

Accommodation
Creat: dijous, 24 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021
Ref ID: 1527193
preu per persona Des de
668 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 24 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021

Sobre la destinació

Conil de la Frontera és un petit poble blanc situat a la Costa Atlàntica de la província de Cadis, al sud d'Espanya. Conil és famós per les seves belles platges de sorra blanca, la seva gent amable i el meravellós clima tot l'any. Conil és una de les ciutats més interessants de la Costa de la Luz, es considera una destinació d'estiu, tot i que en els últims anys hi ha una gran oferta per al turisme esportiu tot l'any. A part de les platges, l'altra activitat principal aquí és passejar pels carrers empedrats blancs del poble amb les seves encantadores petites cases andaluses amb patis encantadorament decorats. Al casc antic, entre el mar i la porta de Conil, hi ha alguns llocs històrics interessants per visitar, com la Plaça Santa Catalina, on es troba la Torre de Guzmán, una torre que formava part d'un castell, la Capella de Jesús, i un museu d'història local, el Museu de Raíces Conileñas. També hi ha alguns excel·lents petits restaurants al casc antic de Conil.
Més informació

Serveis inclosos

04 de set.
Allotjament
7 Nits
Hipotels Hotel Flamenco Conil 9,2 高超
Conil de la Frontera - A 2,7 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR 64-68 - Conil de la Frontera, Conil de la Frontera 11149 DOBLE ESTANDAR
With a stay at Hipotels Hotel Flamenco Conil in Conil de la Frontera, you'll be on the beach, a 3-minute walk from Fuente del Gallo Beach and a 3-minute drive from Cala Camacho. This upscale hotel is 4.3 mi (6.9 km) from La Barrosa Beach and 5.6 mi (9 km) from Playa de El Palmar. Be sure to enjoy recreational amenities, including a health club, an outdoor pool, and an indoor pool. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access, an arcade/game room, and gift shops/newsstands. Getting to nearby attractions is a breeze with the area shuttle (surcharge). Make yourself at home in one of the 114 guestrooms featuring minibars and flat-screen televisions. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms have deep soaking bathtubs and complimentary toiletries.
preu per persona Des de
668 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees