EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Rías Altas, Apartamentos Los Gemelos 7 noches en SA
Des de 520 €
Rías Altas, Spain

Rías Altas, Apartamentos Los Gemelos 7 noches en SA

Accommodation
Creat: dimecres, 23 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021
Ref ID: 1525799
preu per persona Des de
520 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 23 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021

Sobre la destinació

Les Rías Altas són la franja costanera gallega que s'estén des de la ciutat de A Coruña (on limita amb la Costa da Morte) fins a Astúries, on es troba la frontera natural de l'estuari de Ribadeo. Les rías més importants d'aquesta regió són les de Burgo o Corunna, Ares i Betanzos, Ferrol, Cedeira, Ortigueira, Barqueiro, Viveiro, Foz i Ribadeo. La natura de les Rías Altas és impressionant. La seva costa rocosa acull belles platges com la de Las Catedrales (Monument Natural), penya-segats com O Cabo do Mundo a la Serra de la Capelada (el penya-segat més alt d'Europa Atlàntica) i altres llocs d'interès com l'Estaca de Bares, el punt més al nord de la península. A més, la regió acull el Parc Natural de las Fragas do Eume. El patrimoni històric-artístic de les Rías Altas està a l'altura del natural gràcies al fet que la zona ha estat testimoni de l'antiga història de Galícia. Els seus nuclis inclouen llocs com A Coruña, Betanzos, Ferrol, Ribadeo, Viveiro, Narón i Foz. La Torre d'Hèrcules, el far romà de A Coruña, és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i serveix com a exemple de la riquesa cultural de la regió. El turisme actiu, l'artesania, una àmplia gamma de lleure i gastronomia, amb productes de mar i muntanya i peixos i mariscs estrella dels estuaris, completen una destinació molt interessant al nord d'Espanya.
Més informació

Serveis inclosos

04 de set.
Allotjament
7 Nits
Apartamentos Los Gemelos 7,7 Bo
Foz - A 39,1 km del centreAUTO SERVEI Rua de Sarria s/n, Foz 27780 Apartamento, 2 habitaciones, terraza, frente al mar - 1 cama de matrimonio, 1 cama doble y 1 sofá cama individual grande
When you stay at Apartamentos Los Gemelos in Foz, you'll be on the beach, within a 5-minute walk of Bay of Biscay and Praia de Tupide. This beach aparthotel is 0.3 mi (0.4 km) from A Rapadoira Beach and 0.7 mi (1.1 km) from Praia de Altar.Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. This aparthotel also features complimentary wireless internet access, tour/ticket assistance, and a picnic area.Make yourself at home in one of the 24 guestrooms, featuring kitchens with full-sized refrigerators/freezers and ovens. Rooms have private balconies or patios. Flat-screen televisions with cable programming provide entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Conveniences include desks and microwaves, and housekeeping is provided daily.Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge.Featured amenities include a 24-hour front desk, laundry facilities, and an elevator. Self parking (subject to charges) is available onsite.
preu per persona Des de
520 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees