EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Asturias, Apartamentos Cudillero 7 noches en AD
Des de 317 €
Asturias, Spain

Asturias, Apartamentos Cudillero 7 noches en AD

Accommodation
Creat: dimecres, 23 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021
Ref ID: 1525740
preu per persona Des de
317 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 23 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de setembre del 2021

Sobre la destinació

Ropa i sabates còmodes. Aquests són dos elements essencials per a la maleta del viatger que pretén explorar el Paradís Natural. Astúries és principalment natura: boscos, platges, cims, penya-segats, llacs, rius, coves... Trieu rutes que us convinguin, una destinació que s'ajusti als vostres gustos. No serà difícil en una regió en què més d'un terç està protegit. La costa més ben conservada d'Espanya. Així és com Astúries presenta la seva costa, formada per pobles de pescadors amb contorns rugosos, fars encaramats en penya-segats salvatges, platges de sorra daurada i dunes blanques, ports d'arts tradicionals i un camí serpentejant que connecta més de 400 km de terreny sorprenent. Deixeu-vos bressolar pel Mar Cantàbric, des de la serenitat de terra ferma o mentre cavalqueu les seves onades. Els seus peixos i mariscs són un manjar que té un gust diferent quan es degusta mirant les aigües que el produeixen. Voleu viatjar en el temps? Aterreu en la cultura asturiana. Seguiu les pinzellades de les pintures rupestres mil·lenàries, experimenteu com vivien els avantpassats en els seus castros, gaudiu de l'arquitectura preromànica única; investigueu els dinosaures al Museu Juràssic (MUJA) i comenceu a seguir les seves petjades; admireu el Museu de Belles Arts, recorreu el Camí de Sant Jaume, deixeu-vos encisar pel so de la gaita asturiana o la temporada d'òpera al teatre Campoamor. Cada temporada s'obre amb una càlida abraçada. Mantingueu tots cinc sentits alerta. A Astúries es cultiva una despensa que està a l'altura dels gourmets gastronòmics insaciables. És una cuina basada en productes, amb ingredients recollits a prop dels seus horts i peixos dels seus mars, amb carn de races autòctones i receptes tradicionals que es poden presentar en la seva versió original o revisada d'acord amb les noves tendències. No pot faltar a la taula una de les varietats de formatge o sidra, una beguda que forma part de l'estil local. Comenceu a tastar-los.
Més informació

Serveis inclosos

04 de set.
Allotjament
7 Nits
Apartamentos Cudillero 9,1 高超
Cudillero - A 30,1 km del centreAUTO SERVEI Camino del Fielato s/n , El Pito, Cudillero 33154 Estudio tradicional - 1 cama doble
Located in Cudillero, Apartamentos Cudillero is in the suburbs, a 4-minute drive from Aguilar Beach and 12 minutes from Cabo Vidio. This aparthotel is 8.7 mi (13.9 km) from Concha de Artedo Beach and 10.9 mi (17.6 km) from Vallina.Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. This aparthotel also features complimentary wireless internet access, tour/ticket assistance, and a picnic area. Getting to nearby attractions is a breeze with the area shuttle (surcharge).Make yourself at home in one of the 12 individually decorated guestrooms, featuring kitchens with full-sized refrigerators/freezers and stovetops. 32-inch flat-screen televisions with cable programming provide entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Conveniences include microwaves and coffee/tea makers, and you can also request cribs/infant beds (complimentary).A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and free self parking is available onsite.
preu per persona Des de
317 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees