EYD Fanval SL
629250318
629250318
EYD Fanval SL
629250318
629250318
Capitales de Europa
Des de 765 €

Capitales de Europa

Multidestinació
Creat: divendres, 18 de juny del 2021 - Sortida: divendres, 23 de juliol del 2021
Ref ID: 1510620
preu per persona Des de
765 €
Basat en 2 adults
Creat: divendres, 18 de juny del 2021 - Sortida: divendres, 23 de juliol del 2021
Destinacions: Paris, London, Amsterdam, Berlin, Rome

El vostre dia a dia

23 de jul.
Transport de Madrid a Paris
Sortida
EasyJet
EasyJet EasyJet - U23908
16:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
18:20 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
2h 10m 0 PC Directe Preu: Standard
Transport:  U23908
Classe cabina: Economy
Tarifa: Standard
23 de jul.
1. Paris
Estada
Sobre la destinació: París, situada al riu Sena, és la capital i la ciutat més gran de França. És una de les ciutats més icòniques del món i es considera una de les més belles i romàntiques, tant és així que se l'ha batejat com la Ciutat de l'Amor. París ofereix llocs històrics, monuments, una atmosfera agradable, encantadors cafès, parcs i museus per satisfer qualsevol viatger. Una gran part d'aquesta Ciutat de la Llum, incloent el riu Sena, és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. La ciutat acull alguns dels edificis antics més grans del món, com la Torre Eiffel, Notre Dâme, Sacre Coeur, l'Arc de Triomf, el Palau de Versalles, el Moulin Rouge o l'Hotel des Invalides. No hi ha fi a la llista de coses que has de veure en aquesta ciutat, però el Louvre, un dels millors museus del món d'art i cultura, no s'ha de perdre. París continua sent enormement influent en els àmbits de l'art i el disseny i acull alguns dels edificis moderns més impressionants, com La Défense, el Centre Pompidou, l'Institut du Monde Arabe o l'Stade de France. París és una ciutat d'immensa vitalitat i bellesa i és una destinació increïble i fascinant. Amb la seva història i patrimoni arquitectònic, París és la ciutat que tothom vol veure.
Més informació
23 de jul.
Allotjament
3 Nits
26 de jul.
Transport de Paris a London
Eurostar - 9F9031
13:10 - Paris Gare Du Nord
14:39 - London St Pancras International
2h 29m Directe
Classe cabina: Economy
Tarifa: STANDARD
26 de jul.
2. London
Estada
Sobre la destinació: De totes les capitals europees, Londres és la que viu més profundament en la imaginació dels viatgers. Absorbim Londres abans de saber que existeix i quan finalment ens apropem a la ciutat, no ens decep. Hi ha els autobusos de dos pisos vermells, els policies i els impassibles guàrdies de Buckingham, l'abadia de Westminster, i les notes del Big Ben, sonant familiars, ja que les hem sentit abans. Veiem aquestes coses amb satisfacció. No obstant això, hi ha molt per sorprendre. Londres no és pintoresca. Londres no és un museu, encara que podríeu passar tot el vostre temps anant d'un a l'altre. És una metròpoli en expansió, amb embussos de trànsit, botigues, i una població internacional sorprenent. Visiteu els nombrosos monuments amb gairebé un mil·lenni d'història, des de la tomba de Chaucer fins al pub on el capità del Mayflower va beure, passant per Piccadilly Circus, un dels llocs més fotografiats de Londres. Però no us perdeu la Londres contemporània, amb els seus teatres intensament actius, la cuina internacional, les manifestacions polítiques, l'últim en música i moda, punks i nobles, i tothom entre ells. Al 1777, l'escriptor Samuel Johnson va dir que quan un home està cansat de Londres, està cansat de la vida, i la frase encara és certa. Hi ha alguna cosa diferent per experimentar cada dia a Londres.
Més informació
29 de jul.
Transport de London a Amsterdam
British Airways
British Airways British Airways - BA444
19:35 - London, Heathrow (LHR)
21:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1h 20m Directe Preu: Economy Basic
Transport:  BA444
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy Basic
29 de jul.
3. Amsterdam
Estada
Sobre la destinació: Amsterdam és una ciutat amb una rica història i cultura, i és un destí turístic popular per a molts viatgers que visiten els Països Baixos. Aquesta ciutat té una gran varietat de llocs per visitar, des dels seus molins de vent icònics fins als seus famosos canals. Un dels llocs més populars per visitar a Amsterdam és el Museu Van Gogh. Aquest museu és famós per les seves col·leccions d'art impressionista i postimpressionista, incloent moltes obres de l'artista Vincent van Gogh. A més, el Rijksmuseum és un altre museu destacat a la ciutat, que posseeix una gran col·lecció d'art i història holandesa. Els turistes també poden gaudir d'un agradable passeig pel parc Vondelpark, que és un dels espais verds més grans de la ciutat. A més, els visitants poden experimentar la vida nocturna d'Amsterdam, que és coneguda per les seves animades discoteques, bars i coffee shops. Finalment, els canals d'Amsterdam són una de les atraccions més famoses de la ciutat. Els turistes poden passejar en vaixell pels canals i gaudir de les vistes de la ciutat des de l'aigua. A més, els visitants poden explorar els carrers i llocs històrics d'Amsterdam, que són una mostra del passat dels Països Baixos. En resum, Amsterdam és una ciutat que ofereix moltes atraccions per als viatgers que busquen una experiència única. Aquesta ciutat és rica en història, cultura i diversió, i és un lloc que val la pena visitar.
Més informació
01 d’ag.
Transport de Amsterdam a Berlin
EasyJet
EasyJet EasyJet - U24562
9:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:25 - Berlin, Berlin-Brandenburg Willy Brandt (BER)
1h 25m 0 PC Directe Preu: Standard
Transport:  U24562
Classe cabina: Economy
Tarifa: Standard
01 d’ag.
4. Berlin
Estada
Sobre la destinació: Capital de Alemanya, Berlín és un dels llocs més emocionants i històrics d'Alemanya i d'Europa. Cap altra ciutat alemanya té més història "visible" per oferir, malgrat totes les cicatrius de la Segona Guerra Mundial i la divisió durant l'època de la Guerra Freda. Cap altra ciutat alemanya té una vida cultural tan rica. L'arquitectura de Berlín és força variada. Ara és possible veure representants de molts períodes històrics diferents en poc temps dins del centre de la ciutat, des de uns pocs edificis medievals supervivents a prop d'Alexanderplatz, fins a les estructures ultramodernes de vidre i acer a Potsdamer Platz. A causa de la seva història tumultuosa, Berlín roman com una ciutat amb molts barris distintius. Berlín té tantes cares. És atractiva, cosmopolita, multicultural i multiètnica, amb locals molt amigables i moltes coses per fer i veure.
Més informació
01 d’ag.
Allotjament
3 Nits
04 d’ag.
Transport de Berlin a Rome
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR140 - Operat per: Malta Air
8:55 - Berlin, Berlin-Brandenburg Willy Brandt (BER)
10:55 - Roma, Ciampino (CIA)
2h 0m 0 PC Directe
Transport:  FR140 Operat per:  Malta Air
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
04 d’ag.
5. Rome
Estada
Sobre la destinació: Modern i antic, passat i present van de la mà, tot el temps. Siguis a Roma per 3 dies, 3 setmanes o 3 mesos, prepara't per entrar al museu a l'aire lliure més gran del món. Roma et seduirà i difícilment et deixarà indiferent. Et sorprendrà, ja que té molt a oferir a qualsevol visitant, i la seva bellesa només ha estat lleugerament esborrada pel pas del temps. Roma és una de les ciutats més fotogèniques del món, no és sorprenent quan recordes el que hi ha aquí: el Vaticà, la Fontana de Trevi, la Plaça de Sant Pere, la Plaça d'Espanya, el Coliseu... Siguis que passis el teu temps fent turisme, o descansant en cafeteries veient passar el món, serà el teu torn de protagonitzar les teves pròpies vacances romanes. Si pots planificar estar una setmana, no t'acabaràs les coses a fer i encara sentiràs que marxes massa aviat.
Més informació
08 d’ag.
Transport de Rome a Madrid
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9673
9:25 - Roma, Ciampino (CIA)
11:55 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
2h 30m 0 PC Directe
Transport:  FR9673
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
preu per persona Des de
765 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 5
Transport 6
Allotjaments 5

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees